| AlePinkObssesion a întrebat:

am si eu o problema. acum cateva zile m.am despartit de prietenul meu cu care mi-am inceput viata sexuala si acum regret pentru un coleg de clasa de care imi place cu care sunt in clsa din clasa 1. i.am batut apropouri, el mie la fel. la telefon vbeste frumos cu mine la scoala nu ma mai baga in seama motiv ca vad colegii si ce interpreteaza chatterbox ( are minte de copil ) si i-am zis bine daca ma saluti ce sa iti fac? sa ma pupi pe buze a zis el. si am vrut sa il pup adica am zis in dimineata aia ieri dimineata ca ne pupam cand ne vedem da? si a zis ca nu crede ca vin toti colegii la scoala si vad. acum la scoala azi a zis ca nu vrea sa stea cu mine. cand m.am purtat putin mai urat cu el a zis ca voia sa stea apoi l.am intrebat a zis iar ca nu vrea. si acum a zis sa nu il mai stresez ca nu vrea prietena si gata. voi ce ziceti sa fac? chiar imi place de el si nu stiu cum sa il conving pentru ca e timid. suntem in clasa a 9a amandoi. fundita pentru cel mai bun raspuns love struck

3 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Nu prea poti face nimic, si cand o auzi (daca nu cumva a auzit )ca nu mai esti virgina,, se va feri de atacurile tale.

| sofia_8041 a răspuns:

Faza ca nu mai esti virgina nu are nici o relevanta. Daca pe el il deranjeaza asta atunci inseamna ca nu te merita. E adavarat ca ti-ai inceput viata sexuala la o varsta frageda dar pana la urma ii corpul tau si decizia ta. La o fata trebuie sa conteze ce are in cap si in inima nu daca mai are sau nu himen.
In ceea ce-l priveste pe colegul tau parerea mea ii ca chiar daca sunteti amanadoi de aceeasi varsta el nu este la fel de matur ca si tine.De obicei baietii is mai imaturi decat fetele dar avand in vedere cazul de fata as putea spune chiar ca daca tu ti-ai inceput viata sexuala si el probabil nu tu ai si un plus de experienta de viata fata de el. Din moment ce ti-a spus ca nu vrea sa aiba prietena inseamna ca probabil nu poate sa aiba, adica nu are maturitatea necesara pentru a avea o prietena.Eu cred ca te place dar e pur si simplu prea imatur ca sa faca fata unei relatii si totusi suficient de matur ca sa realizeze ca inca nu e pregatitit pentru asta.Cum te astepti tu sa fi cu el din moment ce el iti spune ca nu vrea sa va pupati pentru ca va vad colegii. II este rusine( nu ii este rusine sa fie cu tine) sa aiba o prietena.
De convins nu ai cum sa-l convingi sa fie cu tine daca el nu vrea dar poti face ceva ca sa-l dertermini sa fie cu tine.Incerca sa fi mai indiferenta cu el poate intr-un final va reactiona.Si nu-l presa.Nu-l intreba daca vreti sa fiti impreuna... lasa-l pe el sa faca pasul asta. Din cate am vazut eu, lui nu-i place sa fie constrans, vrea sa faca toate lucrurile la timpul lor, atunci cand crede el de cuviinta.
Indeparteaz-te putin de el dar nu foarte tare ca sa nu creada pe urma ca nu-l mai placi. Poti sa-i propui chiar sa va intalniti undeva in afara scolii caci poate doar in incita scolii se comporta asa de timid din cauza ca is colegii prin preajma.
Faza sa-l faci gelos sincer eu nu prea cred ca functioneaza.De ce? pentru ca nu e genu de baiat pe care sa-l ti pe jar si nu e genu de baiat care sa fie capabil sa lupte cum trebuie pentru o fata. Daca te va vedea ca flirtezi cu alt baiat se va simti intimidat si va crede ca doar te-ai jucat cu el si intr-un final te va considera o cauza pierduta, in sensul ca nu-l mai placi.
Deci opinia mea ii trebuie sa-i arati prin gesturi ca il placi, incita-l putin fi mereu alaturi de el si in preajma lui si cel mai important fa cumva sa va vedeti in afara scolii.Acolo nu va avea scuza ca va vad colegii asa ca vei reusi sa afli daca te place cu adevarat sau nu.
Mult succes!

| alynutza55 a răspuns:

Parerea mea, este sa il tratezi cu indiferenta. da-l putin gelos si ai sa vezi ca el se va ruga d tne.nimanui nu`i place sa vada ca este lasat p locul 2 tongue bfta cu el:*