| melisuky a întrebat:

Am si eu o problema acuma de 2 luni am dat cerere de prietenie unui baiat mise parea simpatic si dragut el mi-a dat accept si am vorbit cu el am vorbit vreo 1o minute deoarece dupa aia el a iesit. A doua zi am vorbit din nou si el mi-a spus ca a prins drag de mine si ca ii place de mine 0. o eu am ramas uimita adevarul era ca si mie imi placea de el. Problema este ca n prieten mi-a spus ca el este fake pentru ca nu el este in poze.Eu am ramas dezamagit si i-am spus fa cum a putut sa faca asta sa se joace cu sentimentele unei fete? El nu mi-a raspuns si nu mai o intrat pe facebook de mult timp astazi a aparut din nou si mi-a cerut iertare si a spus ca ma iubeste adevarul este ca si eu il plac doar ca nu stiu de ce il iubesc de personalitate sau chiar nu stiu :\ Puteti sa imi dati un sfat cat mai repede? Dau FUNDA Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Nu conteaza poza, conteaza ca voi deja va iubiti. Mare realizare, nu multi reusesc minunea aceasta!

6 răspunsuri:
| ArianaDwen a răspuns:

Buna. Cel mai rau in aceste "relatii" pe internet e ca nu stii multe despre cel din spatele contului, si daca nu-si pune poze cu el e si mai rau, te poti trezi cu oricine, poate si cu cineva cu 20 de ani mai mare decat tine, pe facebook toti baieti vorbesc frumos cand incearca sa "agate" o fata, dar e mai mult decat posibil sa fie nesimtit in realitate. Ar fi bine sa il cunosti in realitate inainte de a dezvolta sentimente foarte puternice pentru el, dar daca hotarati sa va intalniti ia si o prietena cu tine :* Noroc!

| Dariusuu a răspuns:

Cum spuneam ceva timp.

E doar o simplă atracţie să nu crezi că eşti îndrăgostită.
E plin de fake-uri pe facebook aşa că nu-ţi irosii timpul cu acele persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai repede sfat, lasa-l dracului in lumea lui si vezi-ti de treaba ta

| bosshori a răspuns:

I-ati o viata

| Evelyn89 a răspuns:

In primul rand " te iubesc" nu are ce cauta in povestea asta. este un cuvant maret aruncat la intamplare si e pacat. in al doilea rand, nu te ghida dupa niste persoane cunoscute pe internet pentru ca nimic nu e ce pare a fi. Propune-i sa va vedeti intr-o zi, sa va cunoasteti si sa discutati fata in fata si atunci o sa poti spune daca iti place personalitatea lui. Mult succes! happy funda?

| ILoveM a răspuns:

laughing) ...cum puteti vorbi asa de usor de sentimente atat de profunde...uf ce dor imi e de varsta voastra.
Acum serios. La varsta ta (pentru ca trag concluzia din raspunsul tau ca esti minora) nu exista iubire profunda bazata pe compatibilitati adevarate si respect. Exista pura infatuare data de fizic. Eu cred ca si tu stii foarte bine ca tie iti place baiatul asta pentru ca e "simpatic". Nu ai cum sa te "indragostesti" de o personalitate virtuala.
Daca poti, iesi cu el si cu prietenii intr-un parc sau ceva si in felul asta iti elucidezi misterele : vezi cum arata exact, vezi ce personalitate are etc.