Nu-s de acord cu primii 2.Am 16 ani dar nu vorbesc nici de masini si in nici un caz despre fotbal! Fetele si baietii sunt la fel, nu difera decat sexul si preferintele.In functie de inetrlocutor poti discuta orice,am prieteni cu care vorbesc putine lucruri, si prieteni cu care fillozofez despre orice, pentru ca putem.Nu are rost sa fi timida pentru ca in fond,nu te manaca nimeni(in afara de canibali, mda), si daca faci vreo tampenie nu se intampla iar nimic.Asa ca de ce sa-ti fie frica? De batut nu, de mancat nu...vezi? E in regula! Nu exista o lista cu ce ar trebui sa vorbesti cu un baiat pentru nu toti sunt la fel(cum spuneam,depinde de interlocutor),insa ai putea discuta despre ce iti vine tie pe moment sa vorbesti."Cheia succesului" ca sa-i spun asa e sa fi naturala,in felul asta cei din jur vor stii cum esti si te vor aprecia la potential maxim.(cei care stiu) Ah fir-ar, mi s-a racit ceaiul, te-am lasat.
In general baietii de 16 ani cred ca vorbesc in primul rand de fete, fotbal, masini chestii d astea.Cum te poti face remarcata? Prin felul tau de a fi.Fi naturala.Zambeste si daca vrei sa stii ce-i place stai de vorba cu el si afla care-i sunt pasiunile.Incearca sa lasi puutin timiditatea la o parte...nu ai nimic de pierdut daca il abordezi.
Trebuie doar sa-ti ei inima in dinti si sa te duci la el si sa vorbiti si ai sa vezi ca totul o sa mearga de la sine.
Pai... baietilor le place sa vorbeasca despre football, masini, fete, etc.
Timizii sunt ingroziti de relatiile interumane. De asta si sunt atat de tacuti sau, cand vorbesc, nu par sa gaseasca niciodata cuvintele sau tonul potrivit. Ei se simt comfortabil doar cu persoane pe care le cunosc de multa vreme. Doar atunci se relaxeaza si se pot comporta normal, asa cum simt pe moment, dovedindu-se persoane placute sa le ai in preajma.
asa ca inchipuieti ca discuti cu cineva foarte apropiat, ca si cum l-ai cunoaste de o viata...
Anonima17191 întreabă: