Eu cred ca mai mult se distreaza, esti un fel de aventura pentru care, poate, a pus unpic de suflet dar totusi el face cv ca sa se distanteze sufleteste, gen, se protejeaza de dragoste.
Cred ca ar trebui sa mai pui in balanta unpic unele lucruri, sa gandesti la rece (da, stiu, e greu) si eventual sa discuti cu el si sal intrebi ce vrea sa schimbi la tine, daca lucrurile cerute e el ti se par ok, pai fa-o! dar daca tu consideri ca se merita!
El spune ca sunt prea geloasa capricioasa, ca cer multe.NU STIU.Eu il iubesc foarte mult nu stiu ce sa fac, sincer.El ma iubeste eu stiu.Nu inteleg e in mine problema sau in el.Sau poate nu ne potrivim Dar prin multe am trecut impreuna si a facut multe pentru mine.Sunt foarte confuza, foarte foarte
Atunci cand esti intr-o relatie nu inseamna ca esti la stapan. Poti face sex cu cineva si sa fii si independenta.
Tu il iubesti dar el cred ca nu stie ce vrea.Fi atenta sa nu fi pentru el doar un obiect de sex si atat.Eu iti spun ca ai si tu un rol naspa in comportamentul lui pentru ca nu te faci inteleasa -fa-l sa bage la capsor ca nu mai poate sa continue asa.Clar! Oricum ideea e sa iei atitudine-Cel mai Bine!
Uite, el poate se foloseste de tine..doar pentru sex sau chestiile astea. Intr-on relatie, nu-i corect doar ca unul sa aiba... voie la ceva, si celalalalt nu. Asa cum esti si tu, el vorbeste cu fete, baieti.iar tu nu ai voie. De ce? Ar trebuii sa te impuii si tu, si sa-i spus ca faci ceea ce vrei.
Sper ca te-am ajutat!
Sa zicem ca ceva ceva am inteles..eu zic sa ii propui ori aveti o relatie oficiala ori nu mai aveti nimic.se pare ca si tu esti destul de naiva, si l ai lasat sa iti calce in intimitate destul de mult.hellooo trezirea nu esti proprietatea nimanui, sunt multi baieti pe planeta asta ce bat pariu ca te'ar respecta.
Pai ce as putea face sa inteleg ce simte le pentru mine? si sa il fac si pe el sa inteleaga?
Pai eu as spune sa nu ii mai cedezi asa repede, sa il eviti un timp sa vezi daca sufera dupa tine si te cauta chiar daca il respingi.doar atunci vei intelege daca ai fost o iubire pentru el sau o aventura.o relatie se bazeaza pe incredere, comunicare si in primul rand RESPECT.nu trebuie sa te umilesti ca femeie in fata lui ori de cate ori vrea el.parerea mea e ca iti stie punctul slab, stie ca ori de cate ori te raneste tu te intorci la el si ii esti fidela.impune putin, sa vada ca nu e chiar asa cum crede el, intr o relatie amandoi sunt liberi sa se exprime si sa aiba amici.
George0197 întreabă: