| dincolodevise a întrebat:

Buna TPU.am si eu o problema.am fost cu un baiat de care m-am despartit acum cateva zile.acum el vrea sa ne impacam. dar problema este ca a aparut un baiat care sustine ca tine la mine si ar vrea sa fie cu mine.eu chiar nu stiu ce sa fac, nu stiu ce simt. sincera sa fiu nu as vrea sa ma complic cu el, pentru ca nu simt nimic. dar imi pare rau de el, nu vreau sa-l fac sa sufere.sa-i zic ca nu? si cum sa-i zic? si cu fostul ce sa fac? el nu stiu daca tine la mine. ar fi bine sa renunt la amandoi? dau funda la cel mai bun raspuns.mersi:*

3 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Pentru asta nou tu zici ca nu simti nimic.Ii spui simplu ca ai pe cineva si daca stie ca esti singura ii spui simplu ca nu vrei si atat.
Fostul, daca nu tinea la tine, nu mai vroia sa va impacati. Daca vroia altceva de la tine, gasea fete pentru asa ceva pe toate strazile.
Eu zic ca ar fi bine sa te impaci cu el pentru ca tine la tine.happy

| TheGodKratos a răspuns:

La fostul mai ti? Daca da poti sa te impaci cu el daca nu mai ti la el lasa-l in pace. Pe celalalt baiat poti sa nu il bagi in seama si pana intr-o zi o sa se plictiseasca si nu o sa vada ca nu vrei sa fi cu el. Sincer trebuie sa se invete ca fetele sa il refuze. Exista fete care o sa il placa si fete care nu il plac.

| GGirl a răspuns:

Asculta eu cred ca daca tu nu simti nimic pentru acest baiat nu are rost sa fii cu el dar daca nu vrei sal superi ocoleste raspunsul si dail cu subinteles pastreaza distanta iar cu fostul iubit eu zic sa gandesti cu sufletul nu cu mintea