| Irina292 a întrebat:

Am si eu o problema.Am o relatie de aproape 6 luni.In ultima luna,ori mi se pare doar mie ori chiar asa e,dar nu stiu, parca doar mie imi pasa de relatia asta.Inteleg,avem bacul, dar el e linistit in legatura cu asta.Acum cateva seri i-am spus si lui tot asa,cum ca doar mie imi pasa de relatie.El a inceput sa imi spuna ca e totul ok si nu e nimic rau in relatia noastra,dar de aproape o luna e "ciudat".Nu se deschide la mine, are o buna prietena si ei ii spune totul.Inteleg,sunt buni prieteni de mult timp,inainte de relatia noastra,dar totusi are prietena,am incercat sa-l fac sa se simta bine in serile in care avea o stare de "rahat", dar el tot asa era.Am incercat "sa-l trag de maneca"sa se deschida si la mine,dar cu greeeu imi spune ceea ce-l deranjeaza si nimic nu e legat de relatia noastra,doar de prieteni, facultate si familie.Tot atunci,serile trecute spunea ca ii va fi dor de prietena lui cea mai buna fiindca ea pleaca in Spania, se muta cu tot cu familie si spunea ca ea e singura care il intelege.Cand mi-a spus asta,m-a simtit ca ultimul om de pe planeta adica ori cu mine,ori fara mine,tot aia e, parca nu-i pasa.Inteleg,tine la prietena lui cea mai buna, dar totusi are o iubita.Am vorbit cu el despre chestia cu cea mai buna prietena si relatie si a spus ca nu are nimic cu ea adica nu o place si ca noi suntem ok si ca nu se gandeste la vreo posibila despartire.I-am si spus de despartire,daca il deranjeaza ceva o sa-l las putin timp,o "mica pauza", el nici nu voia sa auda de asa ceva.Atunci ce sa mai inteleg? De o luna se comporta ciudat.De o luna,adica de cand a inceput sa se comporte asa,am ajung ca in fiecare seara sa ma "descarc"si sa nu mai comunic cu ai mei sau cu prietenii,daca o tin tot asa o sa ajung in depresie.El spune ca suntem ok,sa nu ma mai gandesc la tampenii, dar totusi...de ce nu se deschide la mine?! de ce se comporta asa?! Asta l-am intrebat si pe el si a spus ca nu are nimic si ca doar mi se pare,dar nu e adevarat fiindca il cunosc foarte bine.Tin foarte mult la relatia asta si nu stiu ce sa mai cred. Unii prieteni imi spun ca nu are rost,altii ca" e doar o etapa mai putin buna a relatiei si trece",altii "sunt eu mult prea ingrijorata fata de relatie".Am vorbit despre tot ce ma deranjeaza,dar el tot nimic,nu e nimic,suntem ok,e ok, totul merge bine.Intr-adevar,ne intelegem cand e sa vorbim,nu ne certam,dar cand e sa-l intreb ce are,spune motive cum ca prietenii il enerveaza si tot asa, atat...si nu spune din ce cauza si tot asa.Si cand il intreb spune ca nu conteaza,o sa scape de ei,ii trece lui,e ok.I-am spus chiar sa ma anunte daca e ceva cu noi,daca il sufoc sau nu mai stiu eu ce,dar el,suntem ok e totul bine, e perfect.
Nu mai inteleg nimic.Ce sa fac?! Funda.Sii scuze pentru greselile gramaticale,dar in momentul asta, nu sunt in stare sa fac ceva bun/bine.

2 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

In dragoste de multe ori doar unul iubeste, iar celalalt se lasa iubit...

| serendipyti a răspuns:

Buna in primul rand eu cred ca tu il iubesti foarte mult si in mintea ta a incoltit ideea ca va puteti desparti in orice moment si k lui i-ar fi aproape indiferent...si prietenia pe care o simte el pentru asa zisa lui pr cea mai buna este foarte posibil sa fie mai mult de atat ideea este k poate nici el nu vrea sa recunoasca pentru el insusi ca simte mai mult si se agata de relatia asta in care este si spune ca totul este in regula numai sa gaseasca o scuza ca si el s creada in ea.aaa si apropo in relatii si iubiri adevarate nu exista pauze