anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU happy. Am si eu o problema.
Am un prieten si sunt impreuna cu el de 8 luni, si am incercat sa fac dragoste cu el si nu am reusit...mai pe scurt, nu i s-a sculat si nu stiu de ce.
El mi-a spus ca nu i s-a mai intamplat niciodata asa ceva si nici el nu stie de ce.
Am vazut ca multe persoane se confrunta cu problema asta...
Ma gandeam ca poate ma puteti ajuta cu un sfat sau ceva (va rog frumos fara jigniri).
Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Era probabil obosit, stresat sau emotionat. Data viitoare incercati sa nu va panicati si sa continuati preludiul.Bafta!

9 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Simplu,nu este atras fizic de tine.

| Azµre a răspuns:

A fost stresată, data viitoare axațivă pe un preludiu mai lung și mai lent.

| h3r a răspuns:

Nu stați încordați și puneți accentul pe preludiu.

| e1xtz a răspuns:

Nu ai spus f clar daca e prima oara cand incercati..probabil ca da.i se trage de la emotii, un blocaj peste care veti trece spun eu..si ma gandesc ca sunteti si mici..mai fara experienta adica.happy

| IchigoFullbring a răspuns:

Pai poate nu avea chef, barbatilor li se scoala doar cand le vine

| anonim_4396 explică (pentru IchigoFullbring):

Am incercat de mai multe ori si nu cred ca ar fi din cauza chefului, ca el ma intreba si nu cred ca daca nu avea chef ma mai intreba... straight face

| andrei1993a a răspuns:

Presupun ca el are vreo 15-16 ani si ca nu a mai avut niciodata vreun act sexual iar din cauza timiditatii si a ''teritoriului'' necunoscut nu i s-a trezit cocoselul happy

| David1994 a răspuns:

Preludiul joaca un rol important inaintea actului in sine happy. Joaca-te putin cu el inainte, pune-i mana pe organ lasa-l sa te atinga peste tot si tot asa, folositi-va imaginatia happy

Daca tot nu i se scoala spune-i sa consulte un medic!

| andreutzaaaaaaa a răspuns (pentru David1994):

Asa fac si eu cu prietenu meu si merge... nu dureaza 2 min... conteaza mult imaginatiawinking