anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema...anul trecut am fost cu un tip din cauza comunicari care nu prea exista ne-am desparit dp o luna el a incercat sa ne impacam insa eu nu am vrut acum am realizat ca de fapt inca mai tin la el si ca as vra sa ne impacam. El acum este cu o fata insa nu am tinut cont si am vorbit cu el i-am sp ca imi pare rau ce s-a intamplat si multe alte chestii printre care l-am intrebat daca mai tine la mine si a spus ca da. De multe ori seara cand vorbim ii spun ca daca as putea sa fac ceva sa dau timpu inapoi ce bine ar fi si el imi sp mereu ca va fi bine mama lui nu este de acord cu actuala prietena si nici mama ei cu el cand am vorbit prima data cu el si i-am sp ce simt mi-a povestit ca nu se impaca bine cu ea si ca ar vrea sa se desparta, dar vad ca nu este nicio schimbare, iar in seara asta m-a cam ocolit nu a prea vb cu mine.Ma puteti ajuta cu un sfat ceva o parere va multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| Drolja a răspuns:

Scumpa, nu vreau să te descurajez, sau ceva, chiar nu vreau, dar te înţeleg. Băieţii, nu zic de toţi, dacă vor ceva anume, îl iau, fac rost, îl cer, ÎL FAC AL LOR! happy. fără să ezite.

După cele scrise de tine, eu am înţeles că încă mai ţine la tine, dar se pare că şi la prietena lui. Dacă un băiat mă iubeşte, păi el face orice, se desparte şi de cea cu care e acum, şi se întoarce la mine. happy

Faptul că el nu a făcut asta şi te şi ocoleşte uneori, arată un singur lucru: e indecis.
Îmi pare rău dacă-ţi stric toată bucuria, dar dacă te iubea 100%, nu vă mai despărţea nimic şi eraţi împreună.

Eu nu vreau să te mai răneşti şi să suferi mai târziu pentru că te minte şi nu te iubeşte complet, de aceea sunt sigură că mai bine o laşi mai moale. Nu-l mai căuta şi nu-i mai spune că îl iubeşti, că asta îl face să se umfle în pene big grin şi să se creadă tare că e iubit de două fete.
Dar, dacă chiar eşti încăpăţânată şi nu rezişti fără să vorbiţi, discută încă o dată cu el, fii strictă şi spune-i să se decidă!
În rest nu insista, şi nu "îl cerşi". kiss happy sunt destui peşti în baltă.

1 răspuns:
| Mariasy39 a răspuns:

Daca chiar tine la tine se va desparti de actuala prietena..mai stai putin vezi ce se intampla dar daca nu iti da semne ca se desparte de ea vorbeste cu el.Nu e suficient sa iti zica ca inca mai tine la tine si ca vrea sa dea tipul inapoi daca el inca are o prietena.straight face Sper ca te-am ajutatwinking