| Elly_8212 a întrebat:

Am si eu o problema.Astazi, la scoala, am facuit de serviciu. Una dintre clase avea matematica, iar profa a lasat usa deschisa. In ultima banca sta un baiat destul de dragut, despre care fetele de la mine din clasa cred ca imi place de el, pentru ca atunci cand vine vorba de el, eu ma inrosesc pe loc, si pur si simplu nu stiu de ce, pentru ca nu imi place de el, dar are putin mister. Eu ma tot uitam la el, pentru ca el se uita pe hol, la mine si la o colega.Eu cred ca lui ii place de ea, pentru ca se holbeaza la ea, ori de cate ori o vede... iar eu ma uitam sa vad daca se mai uita el la ealaughingProblema acum incepe: In seara asta m`a intrebat pe facebook de ce ma tot uitam la el astazi. laughing Eu i-am zis : wtf? laughing si apoi nu a mai zis nimic.

Ce e de facut acum? In plus, unii prosti de la mine de la scoala i`au zis ca mie imi place de elsad Ce e de facut ca sa demonstrez ca nu e asa?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

In modul in care i-ai raspuns pe facebook,el a inteles ca nu-l placi,ca nu ai nimic cu el, deci calmeaza-te.
Lasa-i pe toti sa vorbeasca, gura lumii n-o poti inchide.Continua cu indiferenta si totul va fi bine.
Desi,ca sa te preocupe asa mult, cred ca iti cam place putin de el, fie vorba intre noi.

6 răspunsuri:
| teutzikka a răspuns:

Spuinei adv direct ca doar iti plc de el nu il iubestiiar dupa zii ca ceiilali sunt mincinosi si iti zic va crede daca este totusi corect

| PandaEm a răspuns:

Imi zici plz de la ce vine "elly"? apoi iti voi da parerea mea plzzpuppy dog eyes

| Elly_8212 explică (pentru PandaEm):

Pai inainte ma chema Olly dar in realitare ma cheama Eliza, asa ca mi-am pus Elly laughing :X

| uknownvirus a răspuns:

Pai nu stiu spune-i ca nu il placi dar fi sincera

| PauleTTa a răspuns:

Spune-i celui mai bun prieten a lui sa-i spuie ca toti sunt mincinosi si el il va crede happy

| IubescUnBaiat a răspuns:

Incearca sa bati apropouri cum ca ti-ar placea cu adevarat de el.vezi ce reactie are.:d