| kokain a întrebat:

am si eu o problema:azi am facut sex cu prietenul meu atentionez ca sunt in perioada menstruatiei,prima oara am facut cu perzevativ, iar a doua oara farasadce se poate intimpla? pot sa am o sarcina nedorita?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata. Nu cred cae o sarcina nedorita, de vreme ce afceti sex neprotejat. Ar fi o tampenie prea mare daca nu va doriti copii cat mai repede, mai ales ca exista atatea metode de contraceptie.
In plus, va puteti alege amandoi cu o infectie. Chiar daca nu va protejeati impotriva unei sarcini, prezervativul este obligatoriu la actele sexuale din timpul menstruatiei, pentru igiena. Altfel va puteti alege cu infectii, fiindca bacteriile prolifereaza in mediul propice cu sange.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca ai facut sex, sa-ti fie de bine! Totusi, am o nelamurire, de ce prima data l-ai facut protejat? In ceea ce priveste intrebarea ta, copiii se fac prin sex neprotejat.

| ywar a răspuns:

Putin probabil sa ai sarcina peste menstruatie, dar asta difera de la corp la corp, de la individ la individ. Poti face un test de sarcina dupa 2-3 saptamani. Nu stiu ce i-a placut atat de mult dumnealui ca daca esti in perioada delicata a iesit ca la capra cu 3 iezi... Gusturile nu se discuta!

| Yhugato a răspuns:

Sarcina poti sa ai doar daca a ejaculat in tine, alfel sansele sunt mici dar posibile, mai bine intrebi un ginecolog.
bft

| RebeckahAllecsandra a răspuns:

Daca a ejaculat in tine este posibil sa ramai. Dar poti lua anticonceptionale a doua zi.

| deea31dutzy a răspuns:

Riscul e destul de mic sa apara o sarcina nedorita, dar exista si riscuri. Tot ce poti face e un test de sarcina peste 2-3 saptamani. Oricum e mica posibilitatea sa fi ramas insarcinata.