| pokemondoll a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o problema.Azi cand mergeam spre casa, aproape sa dau coltul unul chiosc, in spatele meu era un coleg de la mine din clasa. O perioada mica de timp mi se parea dragut dar mi-a placut, ca mi-am dat seama ca e cam enervant si alte chestii.

Deci, era in spatele meu si brusc ma intreaba: "Alex, pot sa te intreb ceva?"
Eu ii raspund: "Ce?"
Apoi el: "Te iubesc, vrei sa fii prietena mea?"
Eu: " Pai, eu nu te plac"
El: " A, bine, mersi pentru raspuns" ( Si a plecat)

Va da-ti seama ca in sinea mea ma cam speriasem un pic.Cand am ajuns acasa, ma asez la calculator si peste cateva minute primesc un mesaj de la el.Scria asa: " Alex te rog frumos mai gandeste-te, NU pot sta FARA TINE. Te plac"

Ce sa fac? Ma gandesc sa ii zic in mesaj: "Scuze, dar nu imi pasa.Nu vreau si nu te plac.In sufletul meu predomina altcineva"

Ce parere aveti? Ma ajutati cu niste sfatuuri? FUNDITA

5 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Trebuie sa fii cat mai sincera cu el si sa iti sustii puctul de vedere. Spune-i ca puteti ramane amici...si altceva nu poate fi intre voi

| SunshineGirl a răspuns:

Mai,dar totusi de ce nu vrei? Dupa cate se ved el chiar te place si poate candva se va intoarce roata si il vei cauta tu,iar el nu va mai fi dispus sa te ierte.Dar daca totusi nu vrei si nu vrei,iar tipul nu arata bine fizic, sfatul meu este sa-i spui ca ti la el ca la un prieten, ca`ti pare rau daca l`ai facut sa sufere si ca speri sa`si gaseasca o fata care sa-l merite. Eventual ca momentan nu esti pregatita pentru o relatie.Bafta happy

| kidu_6779 a răspuns:

E prea dur mesajul tau... exista 2 variante:

1.are chef de glume de 1 aprilie-caz in care ar trebui sa astepti pana maine sa afli despre ce era vorba
2. vorbeste serios-caz in care i-ai frange inima daca i-ai trimite mesajul ala.
Eu zic sa te interesezi inainte daca era adevarat ...si daca este asa, spune-i intr-un mod mai putin "dur"...tu stii mai bine ce e in sufletul tau!

| LoveSelena a răspuns:

Trimite un mesaj incare sa scrii
Scuze dar eu nu te plac.Tu nu esti baiatul care il caut.Nu te supara. Iarta-ma

| Zuzu_3185 a răspuns:

Tu daca inca mai simti ceva pentru el si ca da daca nu respingel in modul cel mai prietenos:d daca vrei sa mai vb ma gasesti la i0o_ne(primul o e zero:d) sper ca ti-am fost de ajutor:d