Trebuie sa fii cat mai sincera cu el si sa iti sustii puctul de vedere. Spune-i ca puteti ramane amici...si altceva nu poate fi intre voi
Mai,dar totusi de ce nu vrei? Dupa cate se ved el chiar te place si poate candva se va intoarce roata si il vei cauta tu,iar el nu va mai fi dispus sa te ierte.Dar daca totusi nu vrei si nu vrei,iar tipul nu arata bine fizic, sfatul meu este sa-i spui ca ti la el ca la un prieten, ca`ti pare rau daca l`ai facut sa sufere si ca speri sa`si gaseasca o fata care sa-l merite. Eventual ca momentan nu esti pregatita pentru o relatie.Bafta
E prea dur mesajul tau... exista 2 variante:
1.are chef de glume de 1 aprilie-caz in care ar trebui sa astepti pana maine sa afli despre ce era vorba
2. vorbeste serios-caz in care i-ai frange inima daca i-ai trimite mesajul ala.
Eu zic sa te interesezi inainte daca era adevarat ...si daca este asa, spune-i intr-un mod mai putin "dur"...tu stii mai bine ce e in sufletul tau!
Trimite un mesaj incare sa scrii
Scuze dar eu nu te plac.Tu nu esti baiatul care il caut.Nu te supara. Iarta-ma
Tu daca inca mai simti ceva pentru el si ca da daca nu respingel in modul cel mai prietenos:d daca vrei sa mai vb ma gasesti la i0o_ne(primul o e zero:d) sper ca ti-am fost de ajutor:d