| Andreeiutza21 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema ca orice adolescenta :-( faza e ca mi-a placut de un baiat mai mare decat mine cu un an. Si o prietena i-a spus si el a raspuns vai de *** si ce sa fac daca ma place. Eu una ma consider urata grasa. etc nu stiu ce sa mai fac sa ma simt bine in pielea mea. Astept sfaturi. FUNDA

Răspuns Câştigător
| Public22 a răspuns:

Fii atenta, de ce esti complexata, fiecare este frumos in felul sau. Daca acel sau oricare alt baiat te place, te va place oricum, atat cu calitati cat si cu defecte. Bucura-te viata, cum sa nu te simti bine in pielea ta? Ai sa intelegi cand vei fi mai mara. Fii mai buna cu tine, de ce sa ai o parere asa proasta despre tine. Capul sus, sper ca te-am ajutat.

| Public22 a răspuns (pentru Public22):

Clar, eram beat cand am dat raspunsul asta! Imi era si foame, cred. Am mancat atatea cuvinte!

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Fiecare om e frumos in felul lui si dincolo de expresia asta stereotipa,trebuie sa faci cateva mici eforturi pentru tine.
Adica,daca te simti grasa,slabeste,sunt doua luni de chin,in favoarea unei satisfactii de-o viata.
Daca te simti urata,schimba-ti coafura,stilul de imbracaminte,cauta exact ceea ce te avantajeaza,in asa fel incat chiar sa te simti bine in pielea ta.
In ziua de azi,lumea se conduce dupa principii false,de suprafata,au trecere tinutele Gucci si Cavalli,sufletul e aruncat la gunoi.
Cu toate astea,imbogateste-ti cunostintele,citeste,investeste in tine asa incat sa ai usurinta in exprimare si sa ai acces la orice subiect de discutie!
Si,in felul asta,vei deveni o alta,vei descoperi ca parerea ta conteaza, e luata in considerare si te vei simti cu mult mai bine.
Si vei intelege ca initial, trebuie sa te iubesti tu pe tine, abia apoi o vor face si ceilalti!
Iubeste-te, deci!
happy

| neutrino a răspuns:

Si tu ai dreptate, dar si el. Realitatea este ca nu toata lumea poate fi frumoasa.