Cel mai bine ar fi sa o ignori pentru un timp...vede ca nu-i mai dai atentie si n-o sa se mai oboseasca nici ea. Sau daca vine la tine sa-ti vorbeasca urat sau sa te jigneasca, pur si simplu incepe sa razi. O sa o faci de "***" [scuza-mi expresia] numai prin faptul ca razi de prostia ei. O sa se potoleasca, nu-i da atentie, arata-i ca esti mult mai desteapta decat ea si nu merita. Trebuie sa ai rabdare, poate n-o sa se potoleasca in 2 zile, o saptamana, 2. dar o sa vezi, cu timpul o sa vada si ea cat de proasta e. da-i ignore, sterge-o de la prieteni si gata, n-o mai lasa sa intre in viata ta. stai cu prietenii tai si nu-i mai da importanta, adevarul iese mereu la iveala si va fi lovita cand se asteapta mai putin. Cand o sa aiba si ea parte de prieteni cum e ea, sigur o sa regrete. Multa bafta
Cainele care latra nu musca. Asa este ea! Cel mai bine e sa o ignori si sa o lasi in pace. Daca vrea sa vorbeasca in fata foarte bine, daca nu... ignor, o stergi de la prietenii de pe hi5, pui a aprobi toate comentariile si gata...
Pai daca nu esti mahalagioaica,puterea telekinetica nu functioneaza la oamenii decat cu ceva mai multi neuroni decat pentru functii primare.Un sfat ar fi sa o lasi in pace,daca esti mai desteapta nu i-ai mai baga in seama.(si daca ai fi si mai desteapta, nu ai sta pe hi5, dar e alegerea ta.)
WOW! complicat! mai! stiu ca ai sp ca nu esti genul dar intr-o situatie ca asta nu prea ai ce sa faci decat sa te iei de ea asa nu o sa te lase in pace! daca sti ca esti in stare sa o bati dc nu o faci? chiar merita o bataie zdravana! eu in locul tau ii dadeam una dn fundu' gradinii de ii zburam creierii! skze doar ca nu suport fetele astea care nu stiu decat sa bage minciuni!
daca totusi nu vrei macar amenint-o sh tu p ea km face si ea cu tine! poate se potoleste!
Parerea mea e ca tipa aia. e o penala si jumatate. adica nu are atata curaj sa-ti spuna in fata toate chestiile care ti le spunea pe y! m, hi5? ce ii ea, copil virtual? eu iti propun sa ii spui cand va mai intalniti. prin pauze sau stiu eu " daca tot ai sa-mi spui ceva, sa ma jignesti, de ce nu o faci face to face?" pe net toti suntem mai tari in gura! sper ca te-am ajutat . si cred ca ea vorbeste asa pe net. ca vad si ceilalti pe hi5 de exemplu. oricine poate vedea comentariile. numai ca sa iasa in evidenta. cand. de fapt, fata in fata te linge`n cur
@kida, ai dreptate, ar trebui sa.i dau una sa.i zboare creierii
am uitat sa mentionez ca ea are o flecma inaltime si 30 de kg cu tv imbrate.
Si am amenintato` i.am zis ca poate vrea sa isi faca fisa de transfera si d.astea si cica "eu astept sa vedem".
eu pe ea o bat de o adorm, dar dupa imi e sa nu vina cu nu stiu cine, nu m.ar mira sa umble cu aurolaci d.aia...
Da eu i.am zis, pui pe cineva sa ma bata, ma bate ok. si dupa tu MORI.
@LADYBi2a ceva mai mult dect o penala si jumatate
si ai foarte mare dreptate, si m`am dus la ea si i.am zis ce are cu mine si a zis "te rog frumos lasa`ma impace".
multumesc pentru sfaturi:*