| Lost Angel a întrebat:

Buna TPU:* am si eu o problema ca sa spun asa…happy
Acum aproximativ o luna am fost intr-o tabara si m-am combinat cu un tip. Relatia a ramas in picioare si dupa sfarsitul taberei, a doua zi dupa tabara ne-am vazut totul era ok. Dupa 2 zile el a trebuit sa plece 1 saptamana, iar la intoarcere mi-a spus ca i-a fost foarte dor de mine si ca se gandea la mine non-stop. Ne-am vazut in ziua cand a venit si urmatoarea.happy
Dupa aceea nu ne-am putut vedea urmatoarele 2-3 zile pentru ca el a avut antrenamente iar eu am fost plecata. Intr-o zi i-am dat un mesaj cu "buna cf? : iar in urm minut m-am trezit ca ma suna niste tipi care aveau chef de caterinca si se dadeau drept el. Seara cand am ajuns acasa i-am dat msj si l-am intrebat ce a fost cu faza aceea, iar el mi-a spus ca nu stia nimic ca el pur si simplu s-a dus pana la magazin si le-a lasat tel prietenilor lui. Si-a cerut scuze si sa spunem ca a fost totul ok. In urmatoarele zile eu incercam sa-l sun sa pot vorbi cu el( il sunam eu pentru ca stiam ca el nu are minute) si nu a raspuns. Iar el in urma cu cateva zile imi spusese ca ma iubeste si chiar simte asta si ca e prima data cand o spune si chiar nu minte. Am tot incercat sa-l sun vreo 2-3 zile pana intr-o seara cand mi-a raspuns si a spus ca a fost foarte ocupat cu antrenamentele si ca nu a avut timp de nimic sic a telefonul a fost pe silent in ghiozdan. Si mi-a mai spus si ca vorbim a 2° zi pentru ca vrea sa ne vedem. A 2° am incerrcat sa vb cu el p mess la fel nu mi-a raspuns... si nici la telefonsigh In urmatoarele zile el a vb cu o prietena de-a mea pe mess si i-a spus ca trece printr-o perioada foaret aglomerata si ca nu are timpd e nimic si ca trebuie sa inteleg si eu asta. Si i-a mai spus ca cica si lui ii e dor de mine si ca vrea sa ma vada si ca o sa ne vedem imediat dupa ce trece de perioada asta nasoala... Ideea e ca atunci cand intra pe mess eu zic ca 5 minute avea timp sa vb si cu mine. Eu una am mai incercat sa vb cu el pe mess dar pur si simplu nu-mi raspunde. Nu stiu ce sa fac va rog frumos ajutati-ma dati-mi si mie niste sfaturi cevahappy Va multumesc:*
P. S.: Dau funditabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Ana_2177 a răspuns:

Scuze ca vb mai dur sa zic asa pentru tine dar.am patit si eu asta si pot sa spun din experienta ca sunt motive absurde si ca de fapt poate exista altcineva sau pur si simplu nu mai vrea o relatie momentan dar ii e frica sa. ti spuna in fata si prefera sa receasca relatia dintr voi astfel incat sa iei uh o decizie :-( sa fim seriosi un mesaj dureaza si 20secunde poate si mai putin ca sunt sigura ca ti.ar fi de ajuns sa. ti zic :buna iubita, te iubesc mult, ai grija d tine.scuza.ma dar sunt ocupat. si mai putin si ai zambii is sigura:-( sper ca te.am ajutat desi mesajul meu nu e unul cum ai vrea uh sa. l auzi. o fi frumoasa...ai grija d tinekiss funda?-(

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Perioade din astea am avut si eu...
Si toti poate...
Dai cateva zile dupa spune-i ca... ai si tu o viata
Nu poti sta dupa curu lui 10 anihappy
Mai sunt baieti destui pe lume'
Acum inteleg de ce se zice ca dragostea e oarba...
Nu mai am fost indragostit de mai bine de 2 ani...
Dragostea e ca un trandafir...Frumos. cu petale rosii...
Grandios...
Te porti frumos cu el sa nu ii rupi petalele... Dar
Tre sa fii atenta la spini...ca acei spini te inteapa... une te doare cel mai rau ^^
La inima
uhm ...be careful ^^

| Floreenofficial a răspuns:

Da, asa e si 3 min macar de ar vbi cu tine si ar fi bine.nu stiu...iti acorda prea putin timp pentru o relatie.asta nu poate fi numita nici macar relatie de prietenie.trimite-i mesaj si zi-i ca daca nu te mai baga in seama il lesi... sad
succes! :*

| Zenithf a răspuns:

Pai, asta este, daca el este sportiv de performanta atunci te poti tot astepta la lucruri din astea. Tu stii ce vrei mai bine, asa ca ia o decizie in functie de asta.
Domnul sa fie cu voi.

| Andrre a răspuns:

Pur si simlu dai peste nas. happy oh go on
dal in mm lui. nu merita. 5 min pe zi ar putea sa vb si cu tine la tel sau macar pe mess. happy

| ATHOS a răspuns:

Draga mea eu voi fi scurt : taie-l de pe lista! Nu merita!

| Lost Angel explică:

Am vorbit cu el si mi-a spus ca e foarte obosit si ca nu are timp de nimic ca e toata ziua la munca dupa la antrenamente, filme, cadre etc...thinking

| Lost Angel explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri:*... Ana ai avut dreptatehappy