Scuze ca vb mai dur sa zic asa pentru tine dar.am patit si eu asta si pot sa spun din experienta ca sunt motive absurde si ca de fapt poate exista altcineva sau pur si simplu nu mai vrea o relatie momentan dar ii e frica sa. ti spuna in fata si prefera sa receasca relatia dintr voi astfel incat sa iei uh o decizie :-( sa fim seriosi un mesaj dureaza si 20secunde poate si mai putin ca sunt sigura ca ti.ar fi de ajuns sa. ti zic :buna iubita, te iubesc mult, ai grija d tine.scuza.ma dar sunt ocupat. si mai putin si ai zambii is sigura:-( sper ca te.am ajutat desi mesajul meu nu e unul cum ai vrea uh sa. l auzi. o fi frumoasa...ai grija d tine funda?-(
Perioade din astea am avut si eu...
Si toti poate...
Dai cateva zile dupa spune-i ca... ai si tu o viata
Nu poti sta dupa curu lui 10 ani
Mai sunt baieti destui pe lume'
Acum inteleg de ce se zice ca dragostea e oarba...
Nu mai am fost indragostit de mai bine de 2 ani...
Dragostea e ca un trandafir...Frumos. cu petale rosii...
Grandios...
Te porti frumos cu el sa nu ii rupi petalele... Dar
Tre sa fii atenta la spini...ca acei spini te inteapa... une te doare cel mai rau ^^
La inima
uhm ...be careful ^^
Da, asa e si 3 min macar de ar vbi cu tine si ar fi bine.nu stiu...iti acorda prea putin timp pentru o relatie.asta nu poate fi numita nici macar relatie de prietenie.trimite-i mesaj si zi-i ca daca nu te mai baga in seama il lesi...
succes! :*
Pai, asta este, daca el este sportiv de performanta atunci te poti tot astepta la lucruri din astea. Tu stii ce vrei mai bine, asa ca ia o decizie in functie de asta.
Domnul sa fie cu voi.
Pur si simlu dai peste nas.
dal in mm lui. nu merita. 5 min pe zi ar putea sa vb si cu tine la tel sau macar pe mess.
Am vorbit cu el si mi-a spus ca e foarte obosit si ca nu are timp de nimic ca e toata ziua la munca dupa la antrenamente, filme, cadre etc...