Eu cred ca ori ai probleme ( nu o lua in nume de rau dar am mai vazut cazuri pe la tv... adica esti obs sexual te excita si fetele si baietii si copiii si adultii etc ) sau... esti bi
Poate a fost o reactie de moment nu e nimic rau doar un impuls negativ.
nu neaparat ca ai apucaturi de lesbiana sau altceva dar cred ca mai bine te simti cand te saruta un baiat decat o fata.
Asa si in legatura cu colegii poti nega sau poti spune opusul...
sau daca zici ca e prietena ta cea mai buna ii poti spune ca vroiai si tu sa vezi cum se simt alea la tv cand se saruta sau stiu eu inventezi tu ceva
Realx take it eazy nu e atat de grav. O sa treaca e doar cum ii zici tu "o faza" .
Nu ai precizat ce varsta ai, insa daca ai spus scoala, ma gandesc ca esti adolescenta. Tocmai de aceea iti spun ca sunt crize adolescentine. Acum depinde de fiecare cum reactioneaza la aceste crize...stai linistita, e ceva trecator, de vina sunt hormonii pe care uneori nu ii poti stapani. Ar trebui sa discuti cu prietena ta si sa-i spui tot ce simti, daca iti e prietena sigur te va intelege. Multa bafta!
Nu mi-o lua in nume de rau dar chiar nu este ceva grav! Deloc.
Acuma eu as crede ca ai putea fi bisexuala : Bisexualitatea este o orientare sexuală caracterizată prin atracţie estetică şi sexuală pentru ambele sexe (femei şi bărbaţi).
Dua parerea mea nu e nimic ciudat, adolescenta este o perioada a experientelor. Numai experimentand afli ce iti place cu adevarat, asa ajungi sa iti cunosti corpul.
Fiind vorba de prietena ta nu trebuie sa lasi lucrurile asa, vorbeste cu ea spune-i adevarul despre ce simti. O sa gasiti voi o solutie.
Nu trebuie sa tratezi situatia cu dramatism si nici sa te incluzi in vreo categorie inca. A fost pur si simplu curiozitate...
Auzi anonimule crezi ca un baiat ar spune 'fundita' si alte chesti ca fetele. Oi fi eu lesbi dar e problema mea plus ca de unde sti tu ca sunt proasta ai fost tu la scoala sa imi vezi notele si un adevarat prost nu ar fi pus cratima cum am facut eu drept dovada stiu gramatica limbi romane si nu m-ai vazut niciodata sa crezi ca sunt urata... urat esti tu prostule\o.
Clar nu esti lesbian dar pa unii oameni ii mai apuca aidk cred ca simtiai lipsa de partener de viata =D
Pai se pare ca esti bisexuala daca te atrag si fetele si baieti, insa nu poti asa fara mtiv sa sari pe amica ta daca ea nu a dat nici un semn de genul. Daca nu este lesbiana nu ai ce face, las-o mai moale. Si nu stiu, 90% te poate para celorlalti insa asta daca nu cumva are orgoliul mare si risca sa-si pateze img. Sper sa te poti controla, bafta!
Pai nu e nici o problema
Esti bisexuala. Multa lume este
E mai misto...Nu iti face probleme. Poate o sa treaca
Important e sa fi tu insari:d
Posibil sa fii bi, sa fii deci atrasa de ambele sexe sau sa fi fost doar o faza de moment. Oricum ar fi, nu e nimic rau in asta, vei descoperi pe parcurs
Mi s-a ridicat "gogu" cand ai povestit intamplarea si nu nu esti lesbi, cred ca nici bi pentru ca tu doar ai sarit pe ea si ai sarutato, iai pus mana pe san daca bagai ceva la pi2da atunci toti te considerau lesbiana, oricum eu vroiam sa fiu in pat in momentul ala :X:*:X:* ohh yeahh sex )))
te pup...Pa! Pa!
Neah e ok. Erai foarte curioasa. Oricum, intr-o relatie, baietilor le surade ideea ca partenera lor sa mai aduca o fata... daca intelegi la ce ma refer. Deci. ai un avantaj... multi baieti vor s-o faca cu 2 fete