| gabytzu22 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema care apasa greu peumerii mei.

Imi place de o fata mai exact o colega de clasa sta in fata mea,si imi place mult de tot de ea,o iubesc,ea stie asta si a dat semne ca si ei ii place de mine,si am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si a zis ca e mai bine sa ramanem prieteni,si nu stiu ce sa fac tot timpul ma gandesc doar la ea si la scoala sta in fata mea si mereu ii miros parfumul si pur si simplu ma da pe spate, eu inainte ii dadeam telefonul meu sa intre pe facebook sau sa se joace si dupa ce am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna si ea a zis nu am incercat s-a rupt relatia cu ea in sensul sa nu ma mai gandesc sa nu-i mai dau telefonul, dar cand se uita in ochii nu pot sa zic nu.

Ce as putea face in situatia asta?
Funda.

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Ai rabare. Daca o iubesti sincer nu cere nimic in schimb.Fi alaturi de ea, e posibil sa se razgandeasca cu privire la voi.Cucereste-o.Invit-o la plimbari prin parc, sau oriunde altundeva. Vorbiti, glumiti jucati-va. Daca acepta aste te place sigur.
Cu rabdarea treci marea!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca deja o fata trebuie sa se lase sedusa de tine, numai pentru simplu motiv ca tu ai un telefon...

| Sorinacio a răspuns:

Te refuza fiindca stie ca tot o sa o intrebi si o sa vorbesti cu ea. Te crede la cheremul ei. Nu e de bine!

| Thextruexme a răspuns:

Cuceeste-o subtil.Asta e tot ce pot sa spunhappy. Noroc