| Marius_8033 a întrebat:

Am si eu o problema care ma distruge sunt plin de nervi mia plecat prietena la mare cu sorasa si cu parinti si pui mei de cand a ajuns la mare a vorbit cu mine rar adica dupamiaza si seara dar putine minute ma rog, ieri m-a sunat seara si am vorbit cu ea avea un chef de vorba de zici cai venea sa vomite cand mo auzit o zis ca e obosita bun o cred, azi a vazut dupa voce ca is suparat i-am explicat dc sunt pentru cum vorbea aseara, si i-am zis no ce tot u te superi? ea a zis ca nu s-a suparat ma rog si i-am zis auzi de cat sa ma suni si sa imi vorbesti asa de parca tiar veni sa vomiti mai bine nu ma suna suna-ma numa cand ai chef d vb ma rog si acum la 22:00 am asteptat sa vad daca ma suna i-am trimis eu sms cu NB si ia imi raspunde NB Tb mult, si ma enervat ca a raspuns asa d repede deci avea telefonul la ea si i-am trimis mesaj inapoi : Sant sigur, Daca nu iti trimiteam eu sms. ce sa fac ca imi vine sa crap cand vad ca abia ma baga in seama is d 4 luni cu ea, inteleg mergi la mare te4 distrezi da nici chiar asa fratele meu abia vb cu mine x-( x-( nu zic ca e obligata sa vorbeaska cu mine da in ***

Răspuns Câştigător
| Marius2011 a răspuns:

Ai vazut ce raspunsuri tiau dat? sunt numa bune dar ultimu e praf. nu e nesimtita. ma. nu are timp. noh du-te u p centura rolling on the floor

10 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu am înţeles nimic. Când înveţi să scrii cum trebuie, repostează întrebarea.
Baftă!

| elasexygagica a răspuns:

Dao incolo ne nesimtzita du-te pe centura si varsatzi nerviilove struck

| Marius2011 a răspuns:

Marius.nu stiu ce sa zic exagerezi si u umpik...etiquette tia raspuns ff bine citeste cu atentie ce zice, phantom aici nu e gelozie. pai fata e plecata cu maicasa si cu taicasu deci n-are ce gelozie.si faza cu inotatu lasa-ma frate ca nu inoti toata ziua, a zis clar ca l-a sunat seara deci avea tot timpu sasi revina.acuma si fata e un pic cam indiferenta.in fine

Răspuns utilizator avertizat
| 21Ada a răspuns:

rolling on the floor avea telefonul langa ea inseaman ca astepta ca tu sa faci primul pas sa va inpacati,. chiar te-ai suparat amoca. ii foarte obosior sa inoti toata ziua si asa. oh go on. ai rabdare cu ea.winking

| Pufi02 a răspuns:

In primul rand gandeste-te ca e cu ai ei si e putin cam complicat ca sa vb mereu cu tine[parintii mereu vor comenta,sau vor rade facand glume pe seama voastra].In al doile rand gandeste-te ca atunci cand mergi in vacanta e putin mai complicat sa stai lipit de telefon,net si etc.Iar in legatura cu telefonul in mana,te ai gandit vreodata ca poate chiar in momentul respectiv ea iti scria tie? Si pe ea o doare comportamentul tau exact asa cum te doare pe tine al ei.Poate era obosita cand a vb cu tine,sau era un membru al familiei in jur. Oricum ar fi ar trebui sa lasi astea deoparte daca vrei sa ai relatie frumoasa,si sa vb deschis,sa ii spui ce te framanta intr-un mod frumos,delicat,nu sa tipi la ea si sa iti iesi din pepeni, nu vei face decat sa o indepartezi. Daca si dupa ce vine acasa va fi tot asa, eu zic sa vb chiar serios cu ea si sa lamuriti situatia.Cat ea e plecata, cautat-i activiti sa te tina ocupat iar seara sa vb.nu va fi asa greu...iesi cu baieti,mergi la bazin, la meci sau ocupatii timpul cu lucrurile pe care nu le poti face cand ea e acasa, profita de timp.
Eu zic ca va fi bine.Bafta si mult succes in relatie.Cat mai multe luni impreuna!

| secsilicioasa a răspuns:

laughing e bine ca esti gelos ca asta inseamna ca o iubesti (app mie imi plac pers geloase pentru ca si eu sunt)laughing dar gand ca daca e cu ai ei nu poate vb non stop sau cand ai uh chef. deci roag-o sa fac altcevva sa vb prin mesaje daca nu poate sa vb la telefon.te-am ajutat?big grin :*

| Etiquette a răspuns:

Iti inteleg sentimentul, si mie mi se intampla ca prietenul meu sa ma sune rar, sau chiar sa il sun eu si sa ma "expedieze" dupa 10 secunde, dar se intampla ca si eu sa nu il sun, pur si simplu sa fiu in 'vacanta' de absolut tot, incluzand telefonul. Si la mine asta se intampla tot cand unul din noi este plecat. De exemplu el acum este plecat si si-a lasat telefonul in camera, si m-a sunat o data de 2 ori de pe numarul altcuiva. I-am trimis un mesaj sa inteleaga cum ma simt si mi-am inchis telefonul. Eu cand am vrut sa vorbesc cu el avea telefonul in camera, el cand va dorii sa vorbeasca cu mine, voi avea telefonul inchis.
In fine, eu zic sa te concentrezi pe altceva, te va suna ea, iar cand o va face incearca sa pari fericit, sa o iei cu ce faci iubita sau cum va spuneti voi, sa vada ca nu esti suparat, si ca esti intelegator, ca poti trece cu vederea faptul ca te suna rar.
Bafta. Si la cat mai multe luni impreunahappy!

| loveyourkiss a răspuns:

Stiu sentimentul mi s-a intamplat si mie poate ca intr-adevar este obosita sau poate ca e genu de persoana mai timida sau mai necomunicativa

| Redspikent a răspuns:

Bai frate, te inteleg asa am fost si eu, dar incearca sa realizezi.in primul rand e in vacanta, da.i libertate, daca e ceva in neregula cand se intoarce acasa... nu prea mai are rost, incearca sa ii explici, dar cand se intoarce acasa.