Daca va iubiti si o sa fiti la asa mare departare o sa iti fie greu, indiferent ce de sfat ai primi.Sunt sigura ca atata timp cat mai vorbiti la telefon sau skype sau ma rog...la ceva care sa va faca sa va simtiti mai aproape, s-ar putea ca timpul sa treaca mai repede. Daca exista incredere intre voi si iubire o sa treceti si peste asta.
Sa fi tare si sa te gandesti ca in curand o sa fiti din nou impreuna
Buna!
Nu avem ce sa facem in momentele astea, decat sa fim puternici, optimisti, sa ne gandim in fiecare moment ca revederea va fi si mai frumoasa dupa atata suferinta si dor. Trebuie sa dai dovada de multa tarie si putere. Cred ca numai oamenii care au trecut prin asta inteleg ca nu-i usor sa faci orice altceva cand stii ca atatia km te despart de cea mai draga persoana.
Tot ce poti sa faci este sa fii puternica, sa iti gasesti hobby-uri, sa citesti, sa scrii, sa te plimbi(desi uneori e imposibil sa faci ceva fara cea mai dragoste a ta), sa fii tare si sa astepti intoarcerea sa.
Ai putea sa scrii zilnic insemnari pe care sa i le dai lui apoi, ii scrii scrisori si i le dai cand vine, sau chiar ii scrii si ii trimiti acolo unde e. Incearca sa iti gasesti ocupatii. Fa-ti unghiile, fa ordine in casa, rearanjeaza o camera, mergi la cumparaturi si probeaza haine, gaseste un serial pe net si urmareste-l, alearga in parc, mergi la patinoar, fa absolut orice poti si iti mai ia gandul de la durere. Incearca sa iti exerciti o anumita atentie mai mare decat de obicei si catre alte persoane din viata ta(din familie, daca ai pe cine). Fa lucruri care te binedispun si te relaxeaza, si nu uita sa te gandesti cat de frumoasa va fi revederea!
Eu iti doresc numai bine si multa putere, si desi unele lucruri iti pot parea imposibile in perioada asta, trebuie sa constientizezi ca esti capabila de orice, esti tare!
UOOOF ce tristuta si supi esti, aproape m-ai impresionat.
Sfatul meu: da.ti doua palme si trezeste-te.
Tu ai acceptat sa ai o relatie "de vacanta". Asadar, nu ai motive reale sa plangi. Probabil ca nu doresti sa intelegi ca acesta relatie nu poate dura.
Buna! Imi pare rau ca esti in aceasta situatie. Gandeste la ceva frumos. Ocupati mintea cu ceva. Acum ca a inceput scoala ai putea sa te distrezi de la ceva. Poate ca atunci cand o sa va revedeti sa aveti ce va spune dar pana atunci puteti vorbi pe mess si eventual sa va vedeti si la web. Succes
Of! Inteleg,il iubesti!
Vorbiti mai mult pe mess,pe facebook, trimiteti-va poze, fiti mai apropiati, asa fac si eu cu o fosta colega! Dupa ce vine de la scoala sa vorbiti pana seara si tot asa, o sa treaca timpul mai repede, adica asa ti se va parea daca veti fi mult mai apropiati! Asta este iar felul tau de a fi singura il poti controla, nu avem cum sa te ajutam noi!
Off...
Iincearca sa comunici cu el...
pe parcursul anului scolar dar si pe parcursul drumului
Offf iubirea asta,si iubitul meu e plecat in Italia dar vorbesc foarte des cu el,ne vedem la web ne trimitem poze,cadouri prin posta,tot posibilu sa nu ne simtim lipsa, nu are rost sa plangi acum, vorbeste cu cineva, gaseste o ocupatie, sa nu te duca cu mintea ca el nu este aici. Sper sa iti revi cumva!
Trebue sa te gandesti la ceea ce a fost frumos intre voi cat a fost in tara, sa fii optimista si sa te linisteste. Daca va iubiti o sa fie totul bine distanta nu poate distruge o relatie in schimb o poate intari pentru ca fiind la sistanta va dati seama cum este sa stati unul fara celalalt. O sa vorbiti pe net, la telefon o sa fie bine si in plus gandeste-te k nu va sta acolo toata viata si k va veni iar in Romania si va fi totul ca pana acum... Sper ca te'am ajutat :*