Baiatule nu se merita sa te milogesti! nu fi fraier ca fete sunt destule.
Cap patetic, la 18 ani stai sa te milogesti de una care inca se poate juca cu papusi. face din tine ce vrea, chiarca patetic.asta la 20 de ani o sa joace barbatii pe degete, bravo ei.
cauta una de varsta ta, ce naiba va place astea care abia au buletin, ma depaseste.
Sti poate is patetic, dar o iubesc si am incercat sa ii arat asta de fiecare data cand am avut ocazia.
Se poate juca cu papusi dar nu e genu sa stea sa se joace cu papusi. Si sincer chiar nu imi pare rau ca "ma milogesc' in fata ei pentru chiar imi pare rau si vreau sa ne inpacam si peste ceva timp cand altu o sa isi bata joc de ea o sa isi aduca aminte de ala "patetic " care s-a "milogit' in fata ei
Eu in todeauna am fost, ai plecat odata? plecata ramai. poate ea sa fie si shakira. vad ca la tine, ea isi bate joc de tine, dar tot tu te milogesti.asta nu suport eu. nu zic cu rautate patetic. prima oara e greu sa plece, daca e sa va impacati va plecat si veni cand va vrea, o sa faca din tine ce vrea
Poate s-a despartit de tine ca ai gresit cu ceva, si a incercat sa te faca gelos. Dupa ce ai spus, e clar ca inca mai tine la tine. Las'o o perioada scurta si apoi incearca din nou. Doar ca nu prea inteleg de ce a si mers la altu, nu stiu. Daca vezi ca in continuare vorbeste cu altu, mai incearca o data si daca nu vrea las'o. Poate nu este destul de matura.
Da am gresit. Ea mi-a zis ca o tot cautam din ora in ora si nu ii dadeam timp liber si pentru ea, si ca de o vreme cand terminam o cnversatie nu ii mai spuneam Te iubesc. A fost si vina mea dar nu asa de tare incat sa nu poata sa ma ierte.
Mai bine cauta pe cineva care merita intr-adevar atentia si tot efortul pe care-l depui, de nu, doar vei suferi din cauza indeciziei unei fete inca necoapte xP
Mi-e greu fara ea si ai ei sau luat de ea ca de ce si cum asa dintr-o data s-a despartit de mine. Mam rugat de parinti ei sa o lase macar de 1 mai sa mearga si ea cu colegi sa se distreze. Eu impt ca o iubesc si nu-mi pasa ce zic alti, vreau sa ii fie bine cu sau fara mine.
Eu nu pot intelege motivul de ce ea se comporta asa cu tine, poate tu nu-i acordai destula atentie si ea prin acest plan al ei ea vrea sati atraga atentia!
I-am acordat atentie, a zis ca nu o lasam in pace si o scaiam din ora in ora Am sa o las o perioada sa se linisteasca dupa care am sa incerc din nou tu ce ai face de ai fi in locu ei?
M-as duce undeva in mijlocul padurii si sa-mi imaginez cum e singura fara nimeni care sa-ti zica ca te iubeste. Bine ai sa faci cada o sa o lasi o perioara sa se gindeasca ca o sai fie greu fara tine
Du-te consoleaz'o ca s-a despartit de ala, poate sufera.
Si in al doilea rand ii mai duci un trandafir si o ciocolata si ii spui exact asa : " Imi este foarte dor de tine, te rog frumos mai acordami o sansa in caz ca am facut ceva gresit "! Bafta
Ieri am plecat cu fratele ei cam 30 de minute de acasa si cand am venit inapoe ea dormea si sorasa mi-a zis ca a plans... poate sufera dar stie ca tin la ea. I-a zis la sorasa sa imi zica ca ma urase...
Buna. Pai incearca sa discuti cat mai deschis cu ea si intreab-o de ce iti face toate chestiile astea, zii ca doare tacerea ei si ca ai vrea sa va impacati. Sper sa fie ok si eu am trecut prin asta stiu ce simti. Bafta