| Darcky a întrebat:

Buna TPU happy! Am si eu o problema care suna in felul urmator : Sunt un baiat de 17 ani care nu a facut inca sex..Prietenii mei ma streseaza mereu sa incerc.Ei imi spun sa ma combin cu o fata mai mare cu un an si sa fac sex cu ea.(mie nu imi place de fata aceea)...Nu stiu exact ce sa fac..Nu sunt un gigolo cand vine vorba de relatii, mai ales ca nu am mai avut o prietena de 2 ani. Daca ar fi sa fac totusi pasul cel mare.Ce pozitii sa incerc, si cum sa fac sa fie de neuitat..Multumesc anticipat happy!

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu zic prima oara sa icnerci cu o fata experimentata, asa vei sti si tu cu ce se mananca. Daca te apuci de prima data cu o virgina va fi un fiasco. La varsta ta e cam rusinos faptul ca nu ai facut sex. Traiesteti viata, no lasa sa treaca pe langa tine.

| Liviu_2019 a răspuns:

Daca ai prieteni si te streseaza cu problema asta te inteleg e foarte nasol. Dar sa stii ca in ziua de azi sunt baieti de 25 28 de ani virgini si care, totodata, nu au avut nici o prietena pana in acest moment.

| Keyko a răspuns:

Daca nu iti place fata nu incerca. Cauta pe cineva care sa iti placa. Sexul nu este obligatoriu. In plus, ar trebui sa gasesti o fata care sa iti inteleaga problrema. daca fata e mai mare si ea ar accepta ast, scuza ma ca spun asta dae e o Curva. Nu imi pot imagina cum naibii sa faci sex cu cineva, doar pentru ca iti propun prietenii lui. Fii tu! Sexul nu te face mai cool! Sa stii ca noua, fetelor educate, nu ne plac baietii care se gandesc numai la sex. Pacat ca si noi si ei suntem pe cale de disparitie. Oricum. Parerea mea este sa nu faci asta? Ce conteaza daca te preseaza ei? Tu te-ai simti mai bine, daca ai face sex cu ea desi nu iti place? Astept raspunsul

| JSmith a răspuns:

Da ai putea sa iti incepi o relatie si sa faci sex.

ca pozitie ii poti spune fetei ca esti virgin si ea o sa aiba grija de tine, adica o sa se suie ea pe tine.

| MrAlex a răspuns:

Pentru ca esti virgin cauta pe una care nu este si roag-o sa te invete ea prima datawinking o sa iti placa

| Darcky explică:

Poi..sunt genu` mai emotiv..Nu vreau sa ma cuplez cu ea.Eo vreau ca prima data sa fie magic, special, cu o fata la care tin si cu care vreau sa fac asta, sunt genu` care compune melodii, poezii, care glumeste f mult..Va multumesc tuturor pentru ajutor:*

| Darcky explică:

Si ma uit la f multe filme de dragoste..Visez mult..etc etc..ma intelegeti voi :**!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Darcky):

Prietene nu mai fi asa ca vei avea de pierdut.

| Darcky explică:

Va multumesc tuturor pentru ajutor, inseamna mult pentru mine! happy