Fratioare, vorbeste cu ea si spune-i ce te ingrijoreaza, spune-i ceea ce ne-ai scris noua aici. Vezi ce iti raspunde si citeste printre randuri. Si gandeste-te ce motive ar avea sa te minta. Pune-ti problema... daca are pe altcineva sau s-a saturat de tine, atunci de ce nu rupe relatia. Tot tu iti vei da raspunsul.
Amice am o presimtire, si mai ales ca cunosc nenumeroase specii de femei, i place de alt cineva, si se plictiseste de tine, ori s-a saturat si vrea ceva nou, esti plictisitor, oferei ceva nou, fate mascul dominant. nu mai baga atat in seama, devino evident, mai nepasator, ignorant. si ai sa vezi ca te va baga ea in seama. OP fata cand vede ca esti disperat iti da papuci, in schimb cand e ea disperata, o ai la mana, Bafta
Mess-ul dauneaza. Totul poate fi inteles gresit foarte usor, se pot rastalmaci cubintele. Cu cat o stresezi mai mult pe mess cu atat se plictiseste mai repede. Incearca sa ai o relatie cu ea fata in fata si nu pe mess. mess-ul folositi-l in caz de urgente sau oricum mai rar. discuta cu ea si incearca sa ii explici ca mess-ul va dauneaza.
Ar trebui sa ii spui ce temeri ai si ce neplaceri sa discuti cu ea deschis si eu sunt zodia rac dar nu vad cu ce ar putea influenta asta depinde de categoria de om cum te-ai format nu de zodie dupa parerea mea singura solutie e sa vb deschis cu ea cand o vezi cel mai bine e fata in fata deoarece ii vezi si reactia sper ca te-am ajutat
Frate exact asa mi se intampla si mie, si eu sunt tot rac dar nu stiu daca asta te influenteaza in vreun fel ca persoana, si mie mi se intampla acelasi lucru, pana acum vorbeam cu o fata mult pe mess, era aproape a mea dar de ceva timp tot asa scrie greu si imi zice si mie ca a fost la baie/bucatarie/afara, deci ne-am cam distantat unul de altul...ar trebui intr-un fel si sa o ignori o vreme, ca eu tot insist in fiecare seara o intreb de vorba si nu reusesc nimic...mult noroc oricum!
Ai rezolvat ceva de fapt a dat roade, daca nu o bagi in seama etc vine singura la tine?
Pai, exact cum a zis si Alystar, "cu cat o stresezi mai mult pe mess cu atat se plictiseste mai repede." De obicei vorbeste cu mine 2-3 zile la rand pe mess seara si apoi 1-2 zile nu mai are chef de vorba, si apoi iarasi vorbeste cu mine ca inainte...nu pot sa zic neaparat ca e bine sa nu o bagi in seama, astfel zice ca nu mai esti interesat de ea, dar eu daca nu vorbesc o zi sau doua cu ea apoi ii vine iar chef de vorba...incearca si tu sa, vezi daca merge.
Posibil sa se fereasca de sora ei si sa nu poata vorbi. poate o inhiba ceva, poate nu dispune de intimitate, ori poate nu mai are asa mult timp liber ca inainte.Stai linistit.la prima intalnire fata in fata, dicuta cu ea absolut toate aceste lucruri pe care ni le.ai spus si noua.Totul va fi ok, ai sa vezi.multa bafta!
linarkfts întreabă: