In primul rand est nu vei reusi e de natura psihica.De asemenea stiind ca urmeaza sa dezvirginezi pentru prima oara stresul acumulat ca poate nu va fi cum doresti sa fi fost hotarator in acest fiasco jenant Se stie cu certitudine ca alcoolul combinat cu fumatul au un rol decisiv in scaderea semnificativa a erectiei si mai ales a timpului cat va fi penisul erect. Incearca sa nu bei cateava zile sa fumezi cat mai putin, sa te alimentezi corespunzator iar ca stimulent sa folosesti 1 max 2 pahare de vin rosu de calitate. Ce trebuie sa faci in rest sunt convins ca stii. Spor la munca si sa auzim numai de bine
Totusi am aproape 19 ani crezi ca stimulentele sunt normale la varsta mea nu am mai avut probleme de genul pana acum.
Mai copile, vezi ca sunt cam multe cauze care au dus la neputinta ta de a face sex cu prietena ta. Cauza cea mai mare care te-a dus in aceasta situatie este masturbarea. Lasa-te baiete de acest sport. Vei vedea ca totul va reveni la normal.
Te gandesti prea mult si asta te afecteaza. Si dragul meu, daca ziua e tare, de ce nu o faci ziua?
Evita sa mai ai erectie toata ziua, nu ii mai da in gat inainte sa ti'o tragi cu ea, incearca sa fi odihnit, fumeaza mai putin si cel mai important lucru, lasa stresul deoparte si stai linistit ca nu o omori daca e virgina, asigura'te doar ca este excitata bine si dai in ea ca surdul in clopot. Bafta si sarbatori fericite!
Poate fi din cauza bauturi si a țigarii, ancearac sa nu fumezi și daca tot nu merge te adresezi la doctor.
George0197 întreabă: