Ma irita faptul ca aspectul fizic ar fi cel care ar decide daca merit sa am pe cineva bun sau nu. Iti ajunge poza de la profil. Nu e ca si cum tara asta e plina de baieti frumosi. Mai scuteste-ma.
Acum am parul scurt si sunt vopsita roscat.
Chestii comune "Urasc petrecaretii, homofobii, baietii inchisi la minte si fumatorii. " (oamenii in general inchisi la minte)
anime urmaresc si eu de mic
in liceu aveam si eu problema asta
am si eu 2 pisici care le rasfat si le iubesc la nebunie.
daca eram singur si vedem atatea chestii in comun si erai si prin apropriere imi dadeam intalnire cu tine doar pentru asta! daca adaugi si un caracter pe placu meu aia e nici nu mai trebuia sa te vad fizic ca sa vin la intalnire!
parerea mea:
Nu te gandi la cv serios la 21 ani, marea are multi pesti foarte diferiti, daca esti virgina la 21 ani iti recomand sa nu mai fii si de preferat cu un baiat cu experienta (gen sa stie ce sa faca cat de cat)
si mereu va fi emisiunea te vreau langa mine!
"Nu te gandi la cv serios la 21 ani, marea are multi pesti foarte diferiti" - sunt perfect de acord. Am inceput sa nici nu mai vreau o relatie.
"daca esti virgina la 21 ani iti recomand sa nu mai fii" - sunt satula pana peste cap de afirmatii de genul asta. Sunt virgina ca vreau si ma mandresc cu asta. Si o sa fiu pana la 100 de ani daca e nevoie. Nu vreau sa ma trezesc intr-o buna zi ca ma culc cu cineva si apoi dupa ceva timp persoana aia sa ma abandoneze. Si cum ai procedat tu cu prietena ta, daca eram eu in locul ei si aflam ce ai facut ma distrugeai.
Vreau o dragoste profuna, care sa nu tina cont de nevoile carnale. Inteleg ca sunt cat de cat importante, dar nu se afla pe primul loc intr-o relatie.
Nu aveam de gand sa raspund, dat fiind o intrebare atat de veche, dar am zis totusi sa o fac
"Sunt virgina ca vreau si ma mandresc cu asta. Si o sa fiu pana la 100 de ani daca e nevoie. "
Cred ca e gresit sa fi mandra de asta. Virginitatea nu te face nici mai buna nici mai rea. Eu unul consider ca a judeca o fata dupa existenta virginitatii sau absenta ei, este putin (mai mult) imbecil
"Nu vreau sa ma trezesc intr-o buna zi ca ma culc cu cineva si apoi dupa ceva timp persoana aia sa ma abandoneze. "
Daca omul ala te abandoneaza, e pentru ca pur si simplu nu mai sunteti fericiti impreuna. Daca te-ai culcat cu cineva, nu e ca si cum i-ai oferit luna de pe cer, e gresit sa gandesti asta. Oamenii stau impreuna daca se iubesc, si daca se simt bine unul in compania celuilalt. Ar fi pacat sa ajungi sa ramai langa un tip doar pentru ca ai avut relatii sexuale cu el
"Vreau o dragoste profuna, care sa nu tina cont de nevoile carnale. Inteleg ca sunt cat de cat importante, dar nu se afla pe primul loc intr-o relatie"
Ceea ce vrei tu sa gasesti, trebuie de fapt sa iti construiesti singura, pas cu pas si cu multa munca. Daca vrei ceva profund si "nealterat" e nevoie ca mai intai sa construiesti o relatie de prietenie. Nu sunt "cat de cat importante", nu trebuie acum sa cazi in cealalta extrema. E gresit sa te culci cu unu si cu altul, dar la fel de gresit este si sa minimizezi importanta relatilor fizice intr-un cuplu.
Buna! Ce anime-uri urmaresti? Cateva recomandari? Mersi! Cat despre intrebare... Nu! Nu ceri prea mult, dar sansele sa gasesti ceea ce cauti sunt destul de mici. Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine...
Sunt mai mult obsedata de un personaj...dar am gasit cateva animeuri cand nu am avut ce face: Noragami, Death Parade, Ore Monogatari, Parasyte, One Punch Man, dar cred ca ai auzit de astea. Nu sunt tocmai un Otaku... -.-;
Am incetat sa caut.