| GabrielTiberiu1998 a întrebat:

am si eu o problema cu o fata pe care o iubesc, si cred ca si ea ma iubeste pe mine(nu suntem impreuna)....Sa incep : mi-a zis ca astazi a auzit ca eu sunt cu o alta fata de vreo cateva zile. eu cand am auzit am ramas masca....si i-am zis ca nu este asa si ca ce a auzit e numai o aberatie. si ea nu vrea sa ma creada, a zis ca m-a vazut vorbind cu ea si ca o priveam altfel si ca sunt indragistit de ea. Acum mi-a dat block pe facebook si nu pot sa clarific treaba asta, ce sa fac? Va rog sa ma ajutati. FUNDA pentru cel mai bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Frate in locul tau m-as bucura ca m-a blocat, fata aia este exemplul tipic de femeie obsedata care turbeaza mai rau ca un maidanez daca il vede pe iubi vorbind cu o fata. las-o in mania ei si cauta o fata normala la capwinking

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Si ce sa-i clarifici? scuza-ma dar ea NU are nici un drept sa iti ceara tie explicatii pentru nimic

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu te crede, inseamna ca nu te iubeste. Las-o si gaseste-ti o fata care sa te iubeasca cu adevarat.

| peperonies a răspuns:

Cred si eu ca daca ai vorbit pe facebook cu ea nu avea ce sa inteleaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni, incetati sa mai folositi expresia : o/il iubesc, in conditiile in care nici nu sunteti inca in acea relatie cu persoana respectiva. una e sa placi alta sa iubesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca dai vreodata de ea intamplator, poti incerca sa-i mai explici inca o data cum stau lucrurile si ca n-ai niciun motiv s-o minti. daca tot nu vrea sa te creada, nu are rost sa te mai chinui, viata merge inainte.

| MidnightR a răspuns:

Vrajeala puerila.Probabil a aflat ca o placi si voia sa scape cumva de tine.Ori asta, ori e proasta si n-ar trebui sa mai ai vreo treaba cu ea.