anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cu o prietena. De 2 saptamani sunt cu un baiat, dar am decis sa pastram relatia secreta, din cauza barfelor din scoala si alte motive. Doar ca prietena mea cea mai buna nu stie de el si azi mi-a zis ca il place sad Nu sunt geloasa, nu e genul meu, doar ca nu vreau sa se supere ca nu i-am zis de la inceput. Imi pare rau dar chiar nu i-am putut spune sad. credeti ca o sa ma inteleaga? va rog, am nevoie de cat mai multe sfaturi. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| RMihai a răspuns:

Nu o sa te inteleaga ii ceva normal o sa fie ranita in orgoliu cum adica tu i-ai luat-o inainte si nu i-ai zis find cea mai buna prietena a ta (ceva normal pentru fete), da nu o sa dureze mult supararea ii va trece, nu ii spune nimic lasa sa observe de la sine presupun ca prietenul tau nu va ii interesat de ea daca ii cu tine, nu? vb cu baiatu prima data si aranjati ca totu sa fie bine sa nu se strice prietenia dintre voi doua

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Deyuutss a răspuns:

Hmm... urata situatie. Dar spui ca e prietena ta cea mai buna. Te va intelege. Cel mai bine ii spui. Dupa va crede ca nu o consideri prietena ta daca ii ascunzi lucruri.Succes:*

| Pitica_3139 a răspuns:

Off ce urat trebuie sa ii spui adevarul si sa inteleaga ca baiatul a vrut sa tina relatia discreta

| KentR a răspuns:

Tu trebuie sa o cunosti mai bine aici totul depinde de tine!

Dar e as zice totusi sa ii spuiwinking

| DeDe9666 a răspuns:

Daca e prietena adevarata va intelegewinking