| hose a întrebat:

Buna TPU
Am si eu o problema cu prietenul meu, suntem impreuna de 8 luni dar de la un timp nu ne mai intelegem deloc.acum doua seri ne am certat si mi a dat o palma si apoi incepuse sa isi ceara scuze ca ii pare rau si etc.nu stiu ce sa mai cred.
Il iubesc mult de tot dar nu stiu nici eu ce vreau sa fac.pe o parte vreau sa fiu cu el dar p alta parte nu...si de ceva timp ma gandesc sa imi iau viata.imi vorbeste foarte urat si i am spus sa se schimbe dar nimic...
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Sapphire a răspuns:

Daca ti-a dat acum o palma, fi sigura ca o sa iti mai dea. Eu in locul tau nu as mai sta cu el. Iti pui viata in pericol. De la o palma se poatea ajunge usor la o bataie sau doamne fereste vreun viol.
Scuza-ma, dar pentru ce sa iti iei viata? Pentru un nemernic care ti-a dat o palma si pentru faptul ca nu mai merge relatia voastra? Nu merita absolut deloc. Viata merge inainte cu sau fara el. Daca vrei sa fii fericita, gandeste-te bine. Pune in balanta tot ce s-a intamplat in utima vreme si ia o decizie inteleapta, altfel, numai tu vei avea de suferit daca te lasi carpa lui de batjocura.

11 răspunsuri:
| Irinna a răspuns:

Mai bine l-ai lasa, sau daca iti place sa fii carpa lui ramai cu el!
Tia dat o palma, deci vor veni si altele, iti vorbeste urat dupa 8 luni?!:o.iti va vorbi asa incontinuare.
Mai sunt baieti si viata nu are de ce sa tio iei, este frumoasa(cu bune si rele) si merita traita.
Nu este el prima ta iubire sau ultima, crede`ma!

| Alina21n a răspuns:

Un barbat care te raneste fizic, numai de ralatie nu e bun. Stii cum se spune ca cea mai mare minciuna a barbatilor este " nu voi mai face", ei bine s-a dovedit ca acest proverb are dreptate in 80 % din cazuri, deci ori sa discutati foarte deshis, sau sa-i spui "la revedere" Dar! dar, nu te grabi, vreau sa te intreb daca e [rima data in 8 luni cand te raneste? daca da, poate nu o va mai face, dar daca nu, evident si clar ca te va rani in vitor, si nu cu o palma, si chiar cu mai mult de atat. Deci orice decizie ai lua, aculta-ti inima 70% si mintea in acest moment 30%.

| Alexandra_1775 a răspuns:

Nu merita sa faci asa ceva pentru el.sunt si baieti mai buni decat el pe lumea asta.si e nesimtit daca a indraznit sa dea in tine.eu m-as desparti de el. daca nu te mai intelege.acuma ii treaba ta.
daca il iubeste asa mult. poate o sa poti sa il ierti.

O zi buna!happy

| ღHubbaBubbaღ a răspuns:

Ohh saracuta de tine, despartete de el si spune-i ca nu se mai poate asa cum sa dea in tine si sati vorbeasca urat.
Daca te iubea nu dadea in tine stai linstita si nu mai vorbi prosti :
citez "sa-mi iau viata" cum naibi. esti intr-o situatie foarte delicata sfatul meu e sa te desparti daca nu mai suporti sau sa incerce sa fie mai intelegator nu stiu.
Bye sper ca te-am ajutat putin.

| Rayyy a răspuns:

E complet inacceptabil sa iti dea o palma. Mi se pare un gest ingrozitor de urat din partea unui baiat. Stiu ca e greu, insa daca se comporta cu tine in acest fel, cel mai indicat lucru este sa il parasesti. Vreau sa spun, ai incercat sa il schimbi, nu-i asa?
Sunt sigura ca meriti mult mai mult de atat.

| thereforyou a răspuns:

laughing Te gandesti sa-ti iei viata? Din asta am dedus ca esti foarte proasta.

| eagleeye a răspuns:

Daca vrei sa devii sac de box este alegerea ta! consider ca stfel de barbati sunt lasi si doresc sa se impuna prin diferite tipuri de agresiuni! ideea este ca ar trebui sa fii foarte diplomata! chiar si despartirea in astfel de cazuri poate aduce dupa ea o iesire violenta, hartuiri dupa.etc! calm si cu grija

| B3lla a răspuns:

Cat de mult nu l-ai iubi nu te lasa injosita. Nimeni nu are dreptul sa ridice mana la tine. Daca te-a lovit o data, o va mai face. Vei gasi cu ushurinta altul.Lasa-l.

| baby_3802 a răspuns:

Baiatul acela ti-a dat o palma? tu te gandesti la ce te asteapta daca mai stai cu el? el profita acum de tine stie ca-l iubesti sh profita! sa fim seriosi ai toata viata inainte e singurul baiat pe care l-ai iubit? crezi ca nu o sa mai poti iubi? stai linistita o sa suferi o zi 2 sau poate 1 saptamana 2 si dupa o sa-l uiti sh o sa realizezi ca exista baieti de 10 ori mai buni ca si el! nu are rost sa-ti iei viata pentru un baiat.NICIUN baiat nu merita un asa mare sacrificiu.eu zic sa-i dai papucii daca inca mai esti cu el sh sa-ti traiesti viata distrandu-te ca dragostea adevarata o sa-ti apara cand te astepti mai putin...

| lyrics a răspuns:

Daca a facut-o o data, o va face si a doua oara.
nu-l crede
nu o sa se schimbe.
zic din proprie experienta.
pe moment ii pare rau... dar revine imediat la comportamentul initial

| AstralConfessor a răspuns:

laughing cred ca in viata anterioara ai fost sclava, altfel nu-mi explic cum poti fi dependenta de cineva in halul asta. Trezeste-te fetita, viata ta, e numai a ta, dar nici asa nu ai voie sa o intrerupi. Lupta sa devii independenta, fericirea vine din libertate, fii liberaaaaaaaaaaaaaaa!