anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema [ cu totii cred ca avem probleme laughing ] si daca puteti sa ma ajutati va rog sa o faceti laughing. de vreo trei luni imi tine menstruatia o saptamana intreaga ( exact 7 zilewinking ), inainte nu imi tinea chiar asa, imi tinea 5 zile. intrebarea mea este de ce imi tine atat de mult? [cred ca stiti si voi (fetele) ca este insuportabil sa-ti tina si 4 zile apoi 7 ] si mai am o inrebare: luna aceasta mi-a venit menstruatia foarte foarte abundenta, ca niciodata. de ce mi-a venit ata de abundenta? aaa si appp mentionez ca nu am intretinut niciodata relatii sexuale si nici nu am luat nici vreun fel de pastile care din cauza carora sa ma dereglez in halul asta. va rog multt sa-mi raspundeti la ambele intrebari ( daca stiti) si nu vreau raspunsuri gen mama sau ginecolog ( nici sa naud )!

Răspuns Câştigător
| dianalalala a răspuns:

Depinde de varsta dar cred ca esti ori a 7 sau a 8a ori la liceu iar ciclul nu este regulat ca vine mai mult sau mai putin depinde de stare de spirit si alimentaie nu numai de pastile sau alte chestii. Daca mananci foarte mult zahar de exemplu s eproduce un dezechilibru hormonal. DEci ambele si perioada si abundenta depind de hormoni. Mare grija la alimentatie. a app daca te speli cu apa fierbinte o sa-ti vina mai abundentwinking

3 răspunsuri:
| Ina93 a răspuns:

Nu iti face griji
si pe mine ma tine 7 zile si m-a tinut si mai putin
depinde chestia asta se numeste dreglare hormonala..nu te speria ..majoritatea fetelor au problema asta

| TheAlphaFemale a răspuns:

Din cate stiu eu nu e nimic anormal sa ai menstruatie timp de 7 zile, lunar. Cauza pentru care fluxul de luna aceasta a fost mult mai abundent decat in mod normal ar putea fi faptul ca ai suferit o mica raceala a ovarelor.Trebuie sa ai foarte mare grija in perioada asta, cand vremea e destul de capricioasa. Nu ar trebui sa te deranjeze abundenta si durata destul de mare a menstruatiei, deoarece se zice ca aceste femei sunt mult mai putin predispuse bolilor aparatului genital. So. RELAX

| DeeaAndyRody a răspuns:

In primii doi ani menstruatia nu este regulata, este normal sa difere durata, abundenta, etc.Deci nu cred ca ar fi cazul sa iti faci griji, multe fete se confrunta cu probleme de genul acesta.