Pai e normal...adica.daca abia ati intrat in acea gasca e logic sa va fie rusine sau teama. dar daca tu esti mai vorbareata e ok, tu intretii atmosfera, adica, gandeste'te putin ca e mai palpitant sa ai pe cineva care sa vorbeasca incontinu sa zica glume si alte chestii decat sa fie o persoana care sa stea pe un scaun si voi sa va uitati la ea si invers
Si la partea cu integratul intr'o gasca noua... a fost asemanator cazului tau dar m-am obisnuit destul de repede adica cunosteam persoanele din acea gasca doar ca nu vorbeam cu ele
Sper ca ti'am fost de ajutor
Pai cam asa se intampla tot timpul cand iti faci prieteni noi in grupuri.adica, tu poate nu poti glumi cu ele cand sunt si ceilaltzi de fata de frica sa nu va considere imature sau de teama sa nu inteleaga glumele voastre.eu de ex am nevoie de timp ca sa cunosc o persoana si de´abia atunci cand imi intra in gratzii sa zicem, ii pot povesti lucruri de´ale mele si ma comport ca o adevarata prietena pentru ca sunt convinsa ca nu am de pierdut daca ma incred in persoana respectiva.prieteni adevaratzi iti faci o data cu trecerea timpului, acum nu stiu catzi ani ai tu, dar eu sunt ma comport in mare parte obisnuit cand fac cunostinta cu alte gasti.bineinteles, poate ti´e frica uneori sa´ti zici parerea sau asa, dar cand o sa ii cunosti pe toti mai bine o sa vezi ca nu vei mai avea de ce sa fi nesigura. cel mai bine ar fi sa va purtatzi ca de obicei, sa deschidetzi voi intr´o seara un subiect de conversatzie si vei vedea ca vor colabora si ei
ladygaga întreabă:
Valentin18 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: