Incearca sa te apropii mai mult de ea, sa fiti prietenii si cand va apropiati mai mult unul de celalat si esti sigur pe tine spune`i iar. Pentru un baiat, sa spui asa ceva este mare lucru, alti de exemplu` recurg la metoda " vrajeala ieftina". Probabil ea s-a speriat deoarece i`ai spus asa direct. sper ca te-am ajutat. Esti un model de baiat.
M-ai ajutat enorm de mult, mersi de sfat. Desi sunt enorm de timid, cand vreau sa zic ceva o spun pe fata. Si mai mult ca sigur ca daca i-as fi spus pe ocolite, sau doar sa o arat, ar fi reactionat altfel, poate nu i-ar fi placut acel lucru. Dar se pare ca, din cauza ca pur si simplu am spus, a si ajutat. Dar eu unu nu sunt un "model de baiat", sunt doar un baiat normal care iubeste. Iti multumesc inca o data.
Tine`o tot asa si vei obtine ceea ce " iti doresti ". fi sincer pentru ca sinceritatea este cel mai important element intr-o relatie. :* este o fata norocoasa, pentru ca esti un baiat sincer si decis.
Nu stiu de ce zici acest lucru, dar eu unu niciodata nu am avut noroc la fete. Pana acum. Tot timpul stateam cateva zile cu o fata, apoi nu ma mai bagau in seama. Si asta am patit-o de fiecare data. Dar se pare ca pana la urma norocul si-a intors privirea si spre mine. Sper ca cu ea sa fie altfel. Iti multumesc mult pentru sfaturi.
Paote celelalte fete nu stiu` sa aprecieze. Dar ea cred ca va sti sa te aprecieze, cum nu au facut`o celelalte... Sa va iubiti
E posibil sa te placa... majoritatea fetelor sunt mai timide si se panicheaza atunci cand vb cu persoana pe care o plac.
sun-o si spune-i ca it pare rau ca ai facutoo sa reactioneze asa, dar nu mai puteai sa ascunzi ce simti. cred ca asa e cel mai bine
Mersi de idee. O voi face. Dar totusi nu este oare un pic mai bine daca ii voi lasa un pic de timp de gandire?
Bananacantareata87 întreabă: