| blackangel96 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema dacaa puteti sa ma ajutati cu un sfat
sunt cu un baiat de 2 saptamani la inceput il placeam dar acum parca nu mai simt nimic...(el spune ca ma iubeste si chestii de astea)
si mai este o problema daca afla profesoarele mele ca stau cu un baiat se iau de mine si acum nu stiu ce sa ma fac sa ma despart de el sa raman cu el
mama mi-a zis sa nu ma mai intalnesc chiar in fiecare seara cu el si daca ma intalnesc sa nu ma mai plimb singura cu el sa stau cu ceilanti

chiar nu stiu ce sa fac
un sfat va roog crying

scuze categoria

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Se intampla de multe ori asa, ca si atunci cand mergi la cofetarie si iti place cum arata o prajitura in vitrina, dar cand ti-o pune in farfurie ii vezi si defectele.
Sfatul meu este sa nu te grabesti sa te desparti de el si sa iti clarifici sentimentele. Ce te-a atras la el la inceput, de ce nu mai simti ceva fata de el, intr-adevar nu simti nimic, sau este doar o impresie, ce ati putea face impreuna ca sa va simtiti mai bine asa.
Daca relatia voastra nu va evolua inspre bine, atunci sa te gandesti daca vei face asta.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Categoria ii bunalaughing
2. Sfatul:Eu in locul tau las ignora
3. Daca profesoarele tyar spune ceva nas sty nymiclaughing
Pe scurt ignora tot ce s-a intamplat sau poti sa-i spui baiatului ca nul mai iubesti big grinStiu ca no sa fie usor dar na fiecare viata are obstacolebig grinfundita?