| ZambetColorat98 a întrebat:

Am si eu o problema, de 2 zile am ameteli de cap si senzatie de voma, asta mi de intampla doar seara. Mentionez ca fac dragoste neprotejata cu sotul meu dar nu isi da drumu-n mine. Doar ca acum 2 saptamani cand am facut dragostea cred ca s-a scapat putin, dar nu suntem sicuri. Si mai mentionez ca am avut mestruatie, doar ca mai ciudata ca de obicei nu a fost abundenta ca intodeauna, foarte lejera. Ce pot avea? De ce ma simt rau?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Printr-un test de sarcina pe baza unei analize de sange beta-hCG, efectuata intr-un laborator de analize medicale primesti raspunsul exact/corect si precis in proportie de peste 98% in 24 de ore. Pretul este de 35-40 de lei si NU necesita repetarea sa. Multa sanatate!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Gandeste-te daca nu ai mancat ceva nepotrivit, neindicat sau gatit aiurea - poate in oras!?
Daca nu, doar analizele te pot lamuri!
Metoda pe care o folosti voi, este atat nesigura, cat si foarte frustranta, el fiid concentrat s aiasa "la timp", iar tu, nesimtind jetul lui, esti si tu frustrata, mai ales daca nu ajungi la orgasm! Incercati sa prelungiti preludiul, eventual si prezervativ, care te poate linisti si relaxa mai mult!
Si sa nu neglijeze postludiul!

| ZambetColorat98 explică:

Haha ce amuzant esti

| Raspundd a răspuns:

Nu sunt sanse sa fi inscarcinata. Proobabil este de la altceva senzatia de rau

| Emilian65 a răspuns:

Este posibil sa fi ramas gravida.