Pfoaaa...te inteleg PERFECT.Pai,nu poti decat sa-i arati si tu ca-l placi, daca zici ca esti timida sa-l intrebi.Zambeste-i si tu,fixeaza-l cu privirea,intr-un cuvant,FLIRTEAZA cu el.Din ce ai zis tu pe aici,si mie mi se pare ca te place.Dar ai grija ca daca flirtatul asta intre voi dureaza prea mult, nu e bine nici asa. Poate si el e timid, si in cazul asta trebuie sa faci tu primul pas.Incearca sa gandesti asa:e mai bine sa vorbesc cu el si sa am sanse sau sa las totul si sa renunt inainte de a incerca?!
Fa-ti curaj!
Bafta:*
Am fost si eu in aceeasi situatie si uite ce e bine sa faci: Pune-l pe cel Mai bun prieten al lui sa il intrebe...sigur o sa-I spuna, iar el iti va zice tie ce a aflat.succes! funda?
Sfatul meu sincer ar fi sa nu incerci sa ai o relatie cu un coleg de cls, deoarece chiar si in momentul in care va veti desparti va trebui sa-l vezi zilnic. si daca totusi nu poti sa-i rezisti fa-ti curaj si vorbeste cu el.
Si eu am trecut prin asta.O data cand la-am vazut singur l-am intrebat:Ce parere ai despre mine? El mi-a raspuns:Eu cred ca esti foarte draguta, dar tu ce parere ai despre mine? Eu i-am zis:Cred ca esti dragut.El a zis:Imi permiti sa iti spun ceva? Eu am zisa. El a zis:Te iubesc! Eu am zis:Si eu! El a zis: Acum nu mai mi-e rusine sa te imbratisez in fata intregii lumi.(Apoi m-a sarutat, pe obraz)