| LoreeeeeeeexD a întrebat:

Am si eu o problema.de la un timp ma cert mereu cu mama meastraight facenu suporta nimic din ce fac sau ce vorbesc.De ex., ieri pe la 9 si ceva[seara]am vrut sa-mi fac unghiile si a inceput sa tipe spunandu-mi ca la ora asta nu se fac unghiilestraight facein primul rand, ea si le face la ora 12 si in al-2-lea rand mi le faceam in camera mea.Mereu tipa la mine din NIMICURI si cand am incercat sa vorbesc cu ea despre asta a zis ca eu am ceva, ca eu vad totul negativ de la un timp, ca ea nu are nimic, eu sunt de vina. Uneori imi vine sa plec de-acasa doar ca sa nu o mai vad.Ma innebuneste. Ce pot sa fac? am incercat s-o ignor dar nu merge. P. s: sunt fata.si scuzati categoria dar e cea mai vizitata si am nevoie de raspunsuri cat mai repedelaughing

2 răspunsuri:
| soul2soull a răspuns:

Spune-i sa-si gaseasca o **** tanara sa o satisfaca din cauza asta face asa nu e satisfacuta sexual

| DNSK a răspuns:

Poate trece print-o perioada mai aiurea! incearca sa vezi care-i cauza starii ei. trebuie sa fie una imposibil! si toti nervii stresul poate, trebuie unde descarcati.pacat k trag copii pentru situatia parintilor.dar.thinking din pacate asta e. incearca sa t apropii mai mult de ea. sa vb mai mult, sa-ti petreci mai mult timp cu ea