| DolceKiss a întrebat:

Am si eu o problema.Deci am placut un baiat.Si i-am spus ca il plac, dupa care nu l-am mai placut.Si,dupa un timp, a inceput sa vorbeasca cu o fata de la noi din clasa, genul ala foarte barfitoare si care rastalmaceste tot ce vorbim noi cu ea.E faza ca fata asta inca mai crede ca il plac pe baiat.
Si cred ca i-a spus ea ceva pentru ca am observat de mai multe ori unlucru.Baiatul asta imi cere telefonul ca sa,, se joace pe el,, dar cand mi-l da inapoi, eu ma uit la aplicatiile active si vad ca printre ele sunt si mesajele.De fiecare data cand umblu pe telefon, am grija sa inchid aplicatiile, ca sa nu imi consume bateria.
Concluzia? Imi cauta prin mesaje...De ce? Habar nu am.
Deci ce ma sfatuiti sa fac?
Funda +vot! Mersii.

9 răspunsuri:
| greenmile00 a răspuns:

In primul rand, nu ii mai dai telefonul. Daca iti umbla prin mesaje, inseamna ca iti invadeaza intimiteatea. Si mai mult de atat, se arata nedemn de increderea ta.

http://fete-singure.miradct.com/sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna tongue Deci spui ca iti cauta prin mesaje, nu? thinking Si vorbeste cu o fata care barfeste toata ziua, corect? tongue Hai sa vedem care ar fi posibilitatile sa faca asta:

Deci: Ar putea ca fata aia sa ii zica baiatului ca il placi, el incercand sa vada daca esti cu cineva. Ar mai putea ca fata sa ii zica ca il placi, iar el sa vada ce le spui prietenilor tai (Daca si el te place) De exemplu: Ai dat un mesaj la cineva, in care spuneai ca iti plac trandafirii, sau nu stiu eu ce tongue Daca nu ai facut asta niciodata in timpul in care iti cere telefonul, inseamna ca posibilitatea asta iese din calcul tongue Dar s-ar putea sa intre inapoi, mai tarziu tongue Sa zicem ca fata i-a spus din nou ca il placi, si apoi iti cere telefonul sa "se joace" Cand de fapt el se uita la mesaje pentru ca? Probabil vrea sa stie cu cine ai vorbit, sa vada daca ai mai spus cuiva ca il placi tongue Cam astea ar fi toate cazurile thinking Cam din asta, rezulta ca te place laughing Dar nu sunt sigur 100% tongue Numai vreo 85%winking Daca tu nu il placi, nu trebuie sa ii zici nimic tongue Asteapta sa vezi daca incearca sa te faca a lui tongue In acest caz, tu il refuziwinking (Daca nu il placi tongue) Dar te sfatuiesc ca acuma cand iti cere telefonul, tu sa ii spui ca nu mai ai baterie, sau ca nu il ai la tine tongue Sau te joci tu pe el, si ii spui ca acum nu pot ca sunt pe jocu ala la nivelu ala laughing Sau ma rog tongue Ceva de genuwinking Sper ca ti-am fost de folos happy Mult succes :*

| sayWhaaat a răspuns:

Deci sa vad daca am inteles.L-ai placut, i-ai spus asta, apoi nu l-ai mai placut. Acum el iti cauta prin mesaje...
Uite ce concluzii trag eu de aici, in primul rand esti foarte superficiala, si de oameni ca tine trebuie in general sa fugi in viata.In al doilea rand, baiatul ala ori te place, ori te uraste pentru ca o data i-ai spus ca-l placi, apoi i-ai spus ca nu-l mai placi, cu alte cuvinte si-a dat seama ca te-ai jucat cu el.
Ce-ti recomand sa faci in momentul asta, e sa nu-i mai dai telefonul, si sa ai o discutie deschisa cu el despre subiectul asta, ii spui ca stii ca iti umbla prin mesaje, si ca esti curioasa sa afli de ce face asta. Daca iti spune ca o face pentru ca te place, spune-i clar ca tu nu-i impartasesti sentimentele si asta e.
Succes.

| DolceKiss explică (pentru sayWhaaat):

Uite eu...i-am spus ca nu il mai plac doar ca sa salvez ce se mai putea din prietenia noastra...

| sayWhaaat a răspuns (pentru DolceKiss):

Adica, inca il placi, dar iti e frica sa strici prietenia cu el? Mi se pare cea mai mare prostie, si din pacate vad asta la o multime de fete. Uite, un baiat care te place,nu poate fii in vecii vecilor prieten cu tine,e la extreme,ori impreuna,ori va urati,sau, cel mult, cunostinte vagi, care doar va salutati. Nu poti schimba asta, este in natura oricarui baiat/ barbat din lumea asta.

| WildDream a răspuns:

Iti cauta prin mesaje pentru ca e un nesimtit. Daca vezi ca se tot uita aiurea de ce ii mai dai telefonul?
Nu e treaba lui cu cine si ce vorbesti, e prost crescut baiatu.

| Marian619 a răspuns:

Problema ta suna ca o ecuatie de gradul al 2-lea in care trebuiesa aflii delta care este egala cu b la a doua plus 4ac supra 2a, daca rezolvi ecuatia asta raspunsul va fi 5

| DolceKiss explică:

Nu am de ce sa imi pun mintea cu un distrus ca tine,dar nici nu pot sa stau si sa tac cand vad cum persoanele ca tine se dau in spectacol pe TPU, care ar trebui sa fie un site unde ajutam oamenii, nu unde facem baza.
Pai frate, cine esti tu sa ma faci pe mine c**va? Ma cunosti cumva? Mici sanse.Te sfatuiesc sa nu mai faci pe grozavul, ca nu esti.

| Urssuletz a răspuns:

Sunt mai multe solutii ori vrea sa vada daca esti cu altcineva sau vrea sa vada ce vb cu altii ca sa.i spuna aleia barfitoare sunt multe motive dar de alta data sa nu.i mai da.i telu si gata. Fundita