| Mirela_7378 a întrebat:

Am si eu o problema.deci am un prieten de 6 luni si pana acum o saptamana eram sigura ca numai la el tin si il iubesc. Dar acum o saptamana a aparut un baiat frumos foc. ochii albastri, brunet exact asa cum imi place mie.Si lui ii place de mine dar stie ca am prieten si imi cere sa ma despart de el. Dar eu acum ce sa fac sunt la mijloc. Tin la actualul meu prieten si tin si la baiatul acesta cu ochii albastri. Sfaturi va rooog. Dau FUNDA+VOT!

Răspuns Câştigător
| UbexFlo a răspuns:

Trebuie sa faci diferenta intre a iubi si a te indragosti.Indragosteala trece dupa ceva vreme. Iubirea o simti mereu.Nu cred ca trebuie sa renunti la actualul daca chiar il iubesti decat atunci cand esti sigura ca vrei sa fi cu brunetul cu ochii albastri.Mai asteapta putin sa treaca timpul si vei vedea daca intr-adevar il iubesti sau a fost doar ceva trecator.Si inca ceva...nu mi se pare normal ca cel de-al doilea baiat sa-ti ceara sa te desparti de actualul prieten.E lipsa de respect fata de tine.

11 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Pai dupa parerea mea ar fi mai bine sa fii alaturi de baiatul pe care il iubesti, este mai bine sa-ti lasi prietenu`decat sa stai cu el si sa nu-l iubesti, il fci mai mult sa sufere.[puppy dog eyes]

| Mirela_7378 explică (pentru misterioaѕa):

Poi pentru Experta TPU : tin la amandoi.si de asta nu stiu ce sa fac.

| misterioaѕa a răspuns (pentru Mirela_7378):

Sa iubesti doi baieti? i'm soryy, dar nu cred asa ceva!

| UbexFlo a răspuns (pentru misterioaѕa):

Spune ca iubeste pentru ca ii place pe amandoi insa nu stie pe care il iubeste si de care e indragostita si doar ii place.Si nu a spus ca ii iubeste, a spus doar ca tine la amandoi.Probabil intr-un mod diferit.happy

| misterioaѕa a răspuns (pentru UbexFlo):

Probabil...

| Mirela_7378 explică (pentru UbexFlo):

Da exact asa este, ai mare dreptate.

| Mirela_7378 explică (pentru misterioaѕa):

Probabil,mai mult ca sigur!

| UbexFlo a răspuns (pentru Mirela_7378):

Asa ca acum trebuie sa te gandesti bine care din ei merita sa fie iubit si...mersi de fundita kiss

| Mirela_7378 explică (pentru UbexFlo):

Nu ai pentru ce. Mersi foarte mult de sfat chiar aveam nevoie :*

| misterioaѕa a răspuns (pentru Mirela_7378):

Bine.sper sa fii cu baiatu`care te iubeste cel mai mult.

| UbexFlo a răspuns (pentru Mirela_7378):

Imi pare bine ca te-am ajutat si cand mai ai nevoie de un sfat, sunt aici tongue