Da, e un mare adevar in ceea ce zici! Sigur El a gresit grav...dar foarte grav! Se zice ca la nervi si betie barbatii zic adevarul! Un adevar meschin si dureros, daca acum in nici un an de cand sunteti impreuna el se manifesta asa, se comporta intr-un asemenea mod ce se va intampla cand ve-ti dori sa va uniti destinele? Nu as vrea sa fiu acolo! Indiferent ce a facut pentru tine, daca a facut a facut-o din inima, neconditionat nu? Nu ar fi trebuit sa te jigneasca intr-un asemenea mod! Te rog daca ai personalitate, dovedeste-i ca se inseala in privinta ta! Si sfatul meu e sa-l supui unui test, sa il mai provoci odata sa il vezi cum se manifesta daca e la fel lasa-l acum cand inca nu e prea tarziu! SIGUR NU TE MERITA! Tu esti o fata deosebita si meriti mult mai mult! Multa bafta si am sa te urmaresc sa vad cum o mai duci dar astept macar un mesaj de la tine sa imi zici da? Iti voi tine pumnii!
Ai facut bine ca l-ai iertat. omul la nervi spune vorbe dure si rele asta nu inseamna ca e adevarat. atunci cand incepi sa te calmezi constientizezi ca ai gresit ce ai zis si regreti. incerarca sa nu te ma gandesti la acele cuvinte spuse la nervi spuneti mereu in gand am incredere in el ma iubeste gandeste mereu pozitiv si atunci nu o sa te mai simti derutata. succes
Pai eu zic ca nu strica niciodata o adoua sansa. Vezi ce face de acum, daca continua tot asa atunci poti sa spui STOP dar daca iti arata in continuare dragoste si afectiune inseamna ca ai facut bine ca l-ai iertat pentru ca el chiar te iubeste. Succesc in continuare si sa fiti fericiti.
E adevarat ca la nervi spunem lucruri pe care le regretam mai tarziu, dar in cazul asta chiar nu stiu ce sa zic... Nu stiu cat e de bine ca l-ai iertat. In fine...la urmatoarea greseala eu zic sa-i spui pa, pentru ca nu merita.
Nu uita ca esti fata si nu ar trebui sa te umilesti sub nicio forma pentru un baiat. Pentru ca ai cedat asa usor, el isi va da seama ca tu il iubesti foarte mult si orice ar face, mereu tu vei trece peste. Cred ca ar trebui sa inveti sa fi mai indiferenta, sa nu ii arati ca iti pasa atat de mult, chiar daca de fapt asa e. Doar un sfat. Poti sa il iei, sau nu, in calcul.
linarkfts întreabă: