De ceva timp*
N-am inteles nimic
Fata cati ani ai?! nu de alta dar iti bate joc de tine cum vrea el.esti panarama lui mai pe scurt in mintea lui bonlava.lasa l! ca el sunt cu miile.
Ciudat! Vrei sinceritate? Vei avea! Nu-mi pasa ce simti sau crezi tu despre el! Nu-mi pasa nici daca te vei simti ranita! E mai bine sa vezi adevarul! E un prost, nu te iubeste, e clar ca nu esti prima lui iubire sau cel putin nu-ti arata asta! Da-l naibii si mie imi plac baietii cu umor dar el pare deja un prost, un fraier, un mitocan!
Daca este si el in Romania spune-i sa petreceti mai mult timp amandoi ca el tot spune ca se duce la aia si la aia normal ca te face geloasa! Iar daca este in Anglia spune-i sa nu mai fie asa un nesimtit sa-ti spuna ca se duce tot timpul la fete..ca eu sunt baiat si stiu ca el vrea doar sa vada doar ce spui tu! Si spune-i ca daca vrea sa mearga °RELATIA° spune-i ca trebuie sa aveti °INCREDERE° unul in celalalt! Daca nu nu are incredere in tine nu te °IUBESTE°! Crede-ma daca un baiat nu are incredere intr-o fata nu o iubeste! O relatie se bazeaza pe intelegere, respect si incredere! Intr-o relatie trebuie sa stii ca daca isi da viata pentru persoana iubita a meritat absolut totul! Sper ca te-am ajutat! Funda?