anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema, dupa o luna ce m-am dezvirginat nu pot sa fac sex cu iubita mea deoarece ma doare locul unde s-a rupt asa zisa ata. Intra cam jumatate din penis dupa care simt ca si cum ma taie un cutit, ce as putea sa fac? Dau funda celui mai bun raspuns, multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In afara abtinerii de a mai practica acte sexuale in urmatoarea perioada de timp, de circa 2-3 saptamani care ar fi timpul minim necesar vindecarii si cicatrizarii complete a ranii aparute dupa ruperea frenului penian, NU exista nicio alta metoda de a scapa de durerea care exista in astfel de situatii. Este indicat ca locul respectiv sa fie in permanenta perfect igienizat si sa folosesti unguentul Baneocin pentru a preintampina aparitia infectiei. Sanatate!

| Adrian_Adi_1995_yPVt a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Chiar dupa ce s-a intamplat am spalat locul si am pus crema de galbenele

| sofisis a răspuns (pentru Adrian_Adi_1995_yPVt):

Trebuia Baneocin si abstinenta...

7 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Trebuie să aștepți să.se vindece zona.
Abține-te o perioadă de la a mai avea relații sexuale.

| sofisis a răspuns:

A curs mult sange? Ai facut ceva sa dezinfectezi locul? Esti sigur ca ti s-a rupt ata? Pentru ca ruperea frenului este o chestie destul de dureroasa si e..ca o rana deschisa. Trebuie tratata corespunzator.

| Adrian_Adi_1995_yPVt a răspuns (pentru sofisis):

A curs destul de mult si am aplicat o saptamana crema de galbenele

Răspuns utilizator avertizat
| DanyDav a răspuns:

E de rau daca ti-ai rupt frenul, ai facut asta intentionat?
Multi considera ca frenul trebuie sa se rupa pentru a se dezvirgina, in realitate nu exista asa ceva la barbati, te consideri dezvirginat dupa primul orgasm provocat.
Frenul are functiile lui vitale!