Fii tu insati si fii indiferenta, dulce nu te lasa usor cucerita...din contra daca faci ce ti-am zis eu ii atragi atentia mult mai mult. Succes! Funda?
Dap mersi mult ti-am dat funda
Nu ai pentru. ce. oricand
Sti ce daca vb aiurea mai bine nu te baga taci drak di gura
Incearca sa fi tu, iar daca te va placea te va placea pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce nu esti.
In primul rand incearca sa scrii mai corect. Incearac niste virgule, puncte si mai putini "H" Pai spune-i ce simti cu adeavarat. Am impresia ca te place, nu stiu de ce! )
Incearca sa iesiti doar voi doi afara. Sper sa ai noroc! :*
Scuze am scris cam incurcat si astazi se uita la mine si am vb cu el si mi-o zis sa fim doar prieteni atat pentru ca el zice ca are prietena eu nu mai stiu ce sa cred nu mai stiu ce sa mai vorbesc cu el ceva sfaturi va rog azi la scoala la ora eu am stat in banca la ora si am pus capu pe masa si eram suparata se vedea asta dupa mine si el cum statea cu vederea fix spre mine tot la mine isi intorcea capu un sfat ca eu nu mai am sfaturi pentru mine
Si cu mine un baiat facea asta de mai multe zile... dar dupa astazi se saruta cu bff si si astazi mi-a cerut nr de telefon dar totusi ce-am vazut nu o sa uit atat de repede
RRSecularHumanist întreabă: