| Irinutza10 a întrebat:

"Buna TPU! Am si eu o problema:Eu am doar 10 ani si am cunoscut un baiat din clasa mea si eram foarte buni prieteni vb glumeam bla bla bla pana cand eu am inceput sa-l plac si el la fel intr-un final el mi-a zis ca ma place si eu i-am zis.Ne-am placut un timp si eu am inceput sa nu-l mai plac din cauza ca el imi trimi tea mesaje de genul:Te iubesc, Esti sufletul meu...etc. Si eu sunt prea mica pentru.asa ceva.Ne-am certat si ne-am despartit si am ramas amici dupa 3 zile de amicitie mi-a zisca se muta in Belgia cand incepem scoala.sI DUPA IAR AM INCEPUT SA-L PLAC. Ce sa fac? Sa-i zic pe mess ca-l plac inainte sa se indragosteasca de alt cineva?"

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Crazyghost a răspuns:

Eu zic la 10 ani ai tai, sa lasi iubirea laughing ce conteza daca ii spui sau nu? faci ceva cu el? il saruti? ceva peeting macar? NU! plus ca nu stiti voi ce e dragostea...

| razekery a răspuns:

Asteapta pana faci buletin laughing daca crezi ca aveti sanse ramai cu el si daca te iubeste poate ca e asa dar chestia e ca nu il lasa sa mearga prea departe tongue eu zic sa astepti sa nu te grabesti

| iulyluvy a răspuns:

Spune-i lucrurile care le placi la el si lucrurile pe care nu si pune-i ca tu ai fost sincer spune-i sa fie la fel si eu tot 10 am. bafta

| Biuka a răspuns:

La 10 ani vad ca scrii destul de corect, fata de altii chatterbox

| DeeaLoveGirl a răspuns:

Draga irina stiu povestea ta ca miai mai zis-o de un milion de ori dac acum am inteles cu adevarat ce ai patit si spune-i tot lui C... el va intelege chiar daca a plecat nu mai conteaza de distanta spune-i tot ce vrei si atun iti vrei gasi fericirea

Cu Drag Miciibig grin