Eu zic cel mai sigur sa te duci la farmacie si sa cumperi un test de sarcina nu e nicio rusine, oricum. am mai vazut intrebarea asta la altcineva asa ca am sa dau acelasi raspuns, NU e posibil deoarece sperma are o "cale lunga" de parcurs pana as ajunga destuld e adanc pentru a fecunda un ovul, la fel si cu WC nu mai stiu cine zicea ca daca isi da drumu in wc (WTF?! people) e posibil ca sora lui sau maicasa pot sa ramana insarcinate, bullshit, deci stai cuminte nu ai sa patesti nimic dar cel mai sigur o calatorie pana la farmacie si cumperi un test de sarcina, daca iti e rusine ii zici farmacistei ca e pentru sora ta mai mare()
Reamintesc : stai linistita!
Gasesti teste de sarcina la farmacie. iti recomand testul barza. personal nu am avut nevoie de asa ceva, dar am auzit ca este bun. .
Serios?!? te lauzi ca faci sex anal si ca esti virgina?!? seriously? I don, t wanna live on this planet anymore!
Wa fata, ce ai spus tu nu are nici un sens, din orice punct de vedere ai privi.Cum draq sa zici ca esti virgina, cand tu te **** in cur? iar faza ca ai apelat la sex anal pentru prietenul tau, ca nu poate el sa rabde, am vazut-o intr-un film in care tu nu jucai. Daca te iubeste rabda si lovituri in **** pentru tine. Parintii tai stiu ca tu te **** in cur? ei mai sunt de parere ca esti virgina? Cred ca esti mandria lor.Nu te obosi sa raspunzi, imi ocupi timpul aiurea...
Banuiesc ca nu esti majora...nu ar trebui sa faci lucrurl acesta. stii ce consecinte vei avea? te-ai documentat in privinta sexului anal? pacat
M'am uitat pe aici si am vazut ca unele teste nu sunt precise asa ca daca te hotarasti sa cumperi ar fi bine sa cumperi de la 2 producatori diferiti, testul e cel mai bine sa il faci dupa 7-10 zile si cu urina de dimineata, acuratetea testului este cea mai mare atunci.
Scuze de greselile gramaticale scriuu de pe laptop in masina.
intrebare...dc faci sex anal? dc nu normal? daca vrei sa faci sex fa numai esti virgina daca faci sex anal..numai te numesti asa..omfg
HappynewCenusa întreabă: