Produsele pot fi returnate daca nu cumva le-ai dat pe incredere ca vei primi banii!
Foarte nasol! atat fiica cat si mama au un caracter de 2 lei (oare de ce au comandat daca stiau ca nu au bani?)
Cred ca cel mai bine le spui foarte ferm ca pe data X tu trebuie sa predai banii care Avon! Ca tu esti oarecum "o angajata" si ca nu o poti amana la nesfarsit!
Trebuie sa fii foarte clara si sa le spui ca trebuie pana pe data X sa faca rost de bani!
bafta!
Intr-adevar este o lectie.parintii stiu cel putin tata stie dar nu ii pot zice sa plateasca el pentru greseala mea. O sa merg cam peste o ora la ea si ii zic ca am nevoie urgent de bani:*asta este am gresit
Este dificil in aceasta cauza. dar asta cu siguranta este o lectie pentru tine. voerbeste cu parintii tai si spune-le ce ai patit daca nu le-ai spus. daca nu iti dau bani spune-le ca ai sa mergi la politie spune-le orice numai sa-ti de-a bani.
Pai eu stiam ca in termen de 10 zile poti returna produsele daca nu le ai desfacut ...park...citeste pe spatele revistei ca acolo stiu sigur ca scrie despre returnare.
Succes :*:X
E simplu.
Ii spui clar ca daca nu se achita la timp mai bine sa nu mai comande de la tine.
Simplu!
:*
Bafta!
Si mama este reprezentanta la avon
pai ii spui ca daca nu achiteaza banii la timp nu mai au ce sa comane de la tine
dar bani tot nu o sa tii dea
nu stiu ce sa zic
spune-le ca o sa vina aia de la avon sa le ceara bani
sau ceva chesti din astea
gaseste t ceva
:*:* bafta
0771195235 întreabă:
ANA12121 întreabă: