| mitytyk a întrebat:

am si eu o problema, ieri m-am certat f rau cu prietenul meu din cauza unei neintelegeri. din cauza nervilor l-am dat afara din casa (el dormise la mine). imi pare tare rau si nu stiu ce as putea face. el s-a suparat foarte tare pe mine, nici nu mai indraznesc sa-l mai caut.problema ca n-am nici cred si nu stiu ce sa fac sal caut?! ce sa-i zic?! help plizz

5 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Dupa ce l-ai dat afara din casa il vrei inapoi?

Pana sa faci ceva gandeste-te si la urmari...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cauta-l, spune-i ca ai gresit, ca iti pare rau si roaga-l sa te ierte. recunoaste-ti cinstit greseala, nu incerca sa te dezvinovatesti aiurea, cere-ti doar iertare si, daca te iubeste si este sigur ca a fost un incident izolat, te va ierta.

| BRG a răspuns:

Și crezi că pe viitor nu vei m ai face la fel? Dacă ieri l ai dat afară din cauza nervilor, e clar că așa o să faci mereu, trebuie să te autocontrolezi, rău poți face foarte ușor, bine în schimb e m ai greu.

| Diana_6572 a răspuns:

Incearca sa il cauti si sa-l rogi sa te ierte pentru ca el asteapta probabil sa-l cauti tu din moment ce l-ai dat afara din casa si ai reactionat asa, probabil vrea niste explicatii iar tu ii poti spune ca erai nervoasa si ai reactionat asa la nervi.

| AndaWest a răspuns:

Iti calci pe mandrie daca crezi ca merita,scuza-te doar daca stii ca ai gresit,acum eu nu stiu motivul pentru care v-ati certat, dar sa zicem asa ca motivul ar fi o minciuna sau ca te-a inselat, lasa-l acolo unde e