anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUhappy am si eu o problema. imi place de cel mai bun prieten (A.) al fostului meu prieten. la cateva zile dupa ce ne-am despartit, A. m-a bagat in seama pe mess si mi-a zis ca i-a placut de la inceput de mine, dar atunci eu eram cu prietenul lui happy se comporta f frumos cu mine, parca am fi fost impreuna, cel putin asa mi-a dat de inteleshee hee si 2a zi ne-am vazut. A. a venit cu un prieten si cu inca o fata. dupa aceea, cand am ajuns acasa, mi-a dat mesaj baiatul acela cu care a venit el (pe care nu-l cunosteam inainte de intalnirea asta). s-a tinut vreo 2 saptamana de mine baiatul acela sa ne combinam. pana la urma am zis da, dar am stat cu el doar 2 zile pentru ca mie imi placea tot de A. apoi A. nu a mai zis nimic, nu ma mai bagat in seama nici pe mess, nu a mai dat nici un mesaj straight face in cateva saptamani l-am bagat eu in seama si abia daca zicea ceva straight face Asta s-a intamplat prin iulie. Iar acum 2 zile m-a bagat A. in seama, era ziua mea si mi-a zis lma big grin l-am intrebat cum de m-a bagat in seama laughing si a zis ca cica sunt la persoane importante laughing si apoi a zis ca vrea sa ne vedem happy a 2a zi am vb un pic la tel happy. As vrea sa stiu parerea vroastra, il place de mine sau nu? happy fundita pentru cel mai bun raspuns >:d

Răspuns Câştigător
| Binevoitor a răspuns:

Pai din moment ce vrea sa va vedeti, ii place de tine. Dar nu stiu in ce proprti. Iti recomand sa nu i te oferi pe tava spunandu-i din prima ca il iubesti. Joaca-te cu el un pic arata-i ca il placi dar ca esti diferita de altele astfel el va gasi ceva interesant la tine si o sa il faci sa te placa si mai mult.

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

De placut de tine ii place,dar l-ai dezamagit cand ai acceptat sa fii cu celalalt baiat. Avea alta impresie despre tine,asta e tot.
Acum,ai grija ce faci si nu te stradui sa-i dai explicatii despre ce s-a intamplat, las-o asa, pentru ca esti cam vinovata.
Mult noroc!