| Sebby_6032 a întrebat:

Am si eu o problemasad. Imi place de o fata, dar nu stiu cum sa ii spun asta. Inainte am mai fost impreuna cu aceasta fata dar ne-am despartit. O perioada nu am mai vb, nu pentru ca eram certati ci pentru ca nu am mai avut cum. Adica nu prea mai intra pe mess, etc. Asta pana cand a fost ziua mea de nastere, mi-a trimis un sms sa imi sp la multi ani si de atunci am vb ceva timp prin sms-uri, la tel...Atunci puteam sa jur ca si ea ma place, pentru ca se vedea acest lucru foarte clar. Pe deasupra, mi-au sp asta si niste prieteni. Dupa ce am incetat sa vb si prin sms-uri (un semn ca s-a "plictisit" sa vb la tel fara nici un rost...nu in adevaratul sens al cuvantului "plictisit", nu am gasit alt cuv mai potrivit, dar cred ca o sa intelegeti ce vreau sa spunbig grin) nu mai eram sigur daca chiar ma place. Dati-mi niste sfaturi despre cum pot afla asta. Eu ma gandesc mai mereu la ea si vreau sa fim impreuna daca se mai poate, dar nu stiu cum sa ii spun asta. Mi-e frica sa nu se supere apoi si sa nu mai vb deloc cu mine. Va rog ajutati-masad

4 răspunsuri:
| xKmKzExKAmiKAzEx a răspuns:

Frate nu mai fi timid de ce nu o suni raised eyebrows iesitzi putin pe afara nu`i greu, mai ales daca spui ca te placea si inainte sigur si acu ii place putin de tine si mai ales daca ati mai fost si impreuna ai toate sansele de reusita, pana si tu ai zis ca ea vrea sa vb fata in fata si nu virtual deci BAFTA SI CRED CA O SA FI CU EA
[fundita; x?]

| Lilith_3157 a răspuns:

Parerea mea... incearca sa vorbesti cu ea pe mess, deschide discutia cu un banc apoi cauta ceva subiecte comune. Incearca sa lungesti cat mai mult discutia sa flirtezi in gluma si sa-i faci intamplator cate un compliment mai ocolit. De exemplu poti vorbi de o alta fata si sa scapi ceva de genul " nu are ochii asa frumosi ca ai tai" dar fara sa insisti. Repeta statul la povesti in 2-3 zile, daca ramane cu tine si nu te evita, daca-ti raspunde repede si nu sunt pauze mari in discutii atunci cu siguranta te place.

Poti continua discutia o vreme cu ea astfel si apoi incerci sa aranjezi o intalnire. E simplu.

| Raluca_6071 a răspuns:

Pai fetele asteapta ca baietii sa faca primul pas, ar trebui sa ii spui pur si simplu ca iti place de ea. Nu trebuie sa ii spui ca inca mai vrei o relatie, daca te place cu adevarat va insista ea sau iti va spune pur si simplu ca si ea te place si ca vrea din nou o relatie cu tine.

Daca nu ii poti spune ca o placi, da-i de subinteles sau incearca sa vorbesti mai mult cu ea, sun-o tu, intreab-o daca e bine si ea o sa se apropie de tine... daca te apropi de o fata mai mult ca prieten ii poti fi si iubit pe parcursul timpului. Trebuie sa ai rabdare.

O alta varianta ar fi sa o intrebi daca mai simte ceva pentru tine.

Daca va refuza arata-i ca nu iti pasa pentru ca eu cred ca stii si tu ca indiferenta doare cel mai tarewinking.

Sper ca te-am ajutat :* Succes.happy

mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca te place din moment ce te-a felicitat de ziua ta, cu toate ca nu va vorbeati de mai mult timp, inseamna ca s-a gandit la tine si nu-i esti indiferent.
N-ai precizat daca sunteti in aceiasi localitate, dar cred ca sunteti, atunci propune-i sa va intalniti sa mai discutati, in mod direct si nu numai prin mess, ori telefon, acestea nu sunt discutii din care poti sa-ti dai seama ce simte omul. Privindu-l in ochi insa poti sa-ti dai seama daca persoana ta o mai intereseaza.
Incearca o perioada de tatonare, de a va apropia din nou si de a vedea daca intr-adevar ce simti pentru ea este ceva serios, ori a fost doar o readucere aminte pentru ca ai fost singur o perioada de timp.
Asa vei vedea daca fata agreaza prietenia ta si doreste sa fiti mai apropiati din nou.
Daca si tu si ea sunteti timizi, unul din voi trebuie sa arate ca poata sa-si invinga temerile si sa actioneze si vei vedea daca sentimentele tale sunt solide si daca si fata te place la fel de mult cum o placi tu.
Trebuie sa dobandesti ce doresti dar acest lucru il poti faci doar daca vei actiona, cu tact si o vei aborda pe fata increzandu-te in fortele proprii.
Eu iti doresc succes si sa stii ca este nevoie de comunicare pentru a va cunoaste reciproc si a va apropia din nou.
Sa ai parte de fericire si sa cauti, pentru a fi fericit, o persoana care poate sa "rezoneze" la aceleasi "melodii" ca si tine.