anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU..Am si eu o problema imi place de un baiat de ceva vreme (2 ani)..cu o luna in urma i-am spus asta, iar el a spus ca ma place si el un pic. dupa un timp mi-a propus sa esim impreuna eu am aceptat deoarece il plac.dar el vrea sa esim seara pe la 22. dar parintii mei nu-mi dau voie sa es la asa o ora..isi fac griji.(imi dau voie pe la (20-21)..si eu nu stiu cum sa iii spun ca vreau sa esim (de firea mea sunt mai timida).P.s niste stafuri cum sa ii spun sa esim pe la 20-21 si niste subecte de discutii dac se poate..pentru cel mai bun raspuns dau Funda!

6 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Eu zic că în primul rând ar trebui să înveţi să scrii. Eşim? Serios? Subecte? Lasă băieţii şi pune mâna pe o carte de română. Poate vrea să ieşiţi la ora aia fiindcă prietenii lui pleacă acasă iar el nu mai are ce face.
Să fim sinceri, ce răspuns e ăsta, că te place puţin? Te place sau nu, e albă sau e neagră, după ce că l-ai abordat tu, e nasol că e nehotarât.

| h3r a răspuns:

Îi spui sincer că ai vrea să ieșiți dacă se poate mai devreme. Ori că trebuie să fii acasă până la ora 23.

| Dorina23 a răspuns (pentru h3r):

Mersi.e o variata bune de a raspunde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce noaptea e vampir? Ce sfaturi vrei mai, ala e batut in cap, nu stie ce severi sunt parintii cu fetele? Dava vrea sa-ti respecte doleanta bine, daca nu da-i papucii ca sigur urmareste el ceva daca iese dupa 22 seara

| Dorina23 a răspuns (pentru anonim_4396):

In orce caz nu e genul care sa se gindesca sa face ceva pe la 22 seara.(sper ca ai inteles ce am vrut sa spun)

| BlueViP a răspuns:

Ii explici frumos ca parintii nu te lasa, trebuie sa inteleaga. Subiecte: amintiri din copilarie, locatii de vis, asteptari de la relatie, planuri de viitor(separat, pentru ca daca il iei de la inceput cu viitorul in cuplu o sa fuga), despre scoala, carti, filme, muzica, animale, familie, etc.