| loly7635 a întrebat:

Bună, TPU! Am şi eu o 'problemă'. Îmi place de un băiat de la mine din şcoală. El este a8a şi eu sunt a7a. Ne vedem zilnic şi vorbim. Mă ia in braţe, îmi zâmbeşte, dar nu sunt sigură că mă place... sad El mai ia şi alte fete în braţe. Şi sunt cam. geloasă. Nu ştiu ce să fac. Vă rog, ajutaţi-mă.. Credeţi că mă place? Să îi spun că îl plac?.. sad. Am nevoie de câteva sfaturi. Dau FUNDA. Mulţumesc! happy

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Daca va cunoasteti de ceva vreme, ar fi ok sa ii spui ca iti place de el, dar nu asa, te duci brusc la el si ii zici. Acum mai ales ca a venit vacanta, vezi daca mai vorbeste cu tine si daca te mai baga in seama vacanta asta si profita de sansa ai sa il inviti in oras. Da, tu, ca fata il inviti in oras. Mergeti la patinoar, la film, la cafenea, si spune-i ca ii placi.Nu ii spui ca esti geloasa sau erai geloasa ca le lua si restul fetelor in brate, ar fi dragut, dar pentru prima impresia nu da bine. Spune-i motivele pentru care il placi si sa speram ca va fi Craciunul tau asta! Bafta si Craciun fericit!

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fii mai sireata ca el, nu te lasa prinsa cu una cu doua.

| ςσsmiη a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i spui, il tragi de-o parte si-i zici happy