| xXPuricelXx a întrebat:

Am si eu o problema.Imi place de un baiat si nu stiu cum sa eu spun.De multe ori am avut sansa dar mi-a fost rusine.Parca si el vroia sa zica acelasi lucru dar se oprea ca si mine.Niciodata nu am avut curajul sa-i zic.Meureu eram cu prietenii si cand ramean singuri aman2 ne intimidam si nu mai spuneam nimic.Va rog ajutati-ma. Dau fundita celui care imi spune cum sa-i spun! (scuze de greseli)

Răspuns Câştigător
| Johnny_3797 a răspuns:

Buna,cel mai bine in mess.acolo nimeni nu te vede si nu te rusinezi. Dupa ce i-ai spus in mess vei mai spune odata dar deamu in realitate si cred ca ai vorbit cu el in mess te va ajutahappy. Daca nu aveti mess.In mobil prin mesage.Cel mai simplu ai luat vreo 300 de grame pentru curaj si te-ai dus la el l-ai sarutat si i-ai spus.Deamu alege. SPer ca te-am ajutat.Mult succes

4 răspunsuri:
| ana_2556 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa ii spui ca il placi. Daca e destul de istet o sa isi dea seama prin zambetele schitzate de tine spre el, de faptul ca. nu stiu, poti sa ii spui ca iti place sa ramai singura cu el, ca iti place compania lui, ca ar trebui sa iesiti mai des impreuna doar voi doi nu cu toata gasca de prieteni. Odata ce vede ca preferi sa iesi si singura cu el, si ii zambesti cu subinteles de fiecare data cand il vezi, prost sa fie sa nu isi dea seama, nu crezi?

| DmnProfesoara a răspuns:

Bun,deci deja ne-ai ajutat foarte mult, atunci cand ne-ai spus ca si el ar vrea sa faca acelasi lucru, adica sa te intrebe daca vrei sa fi cu el.Renunta la ideea de-a fi timida, nu cred ca asta-i place vreunui baiat...
Incearca tot asa un moment in care sunteti singuri.Incearca sa pari indiferenta, sa nu te rusinezi si sa-l intrebi asa mai pe ocolita, mai cu subinteles big grinaca a vrut vreo prietena>. Daca vrea s a fie cu cineva? (iar daca iti spune da happy ) ii pui si intrebarea dar pe un ton asa mai glumet : AI vrea sa fi cu mine? -daca iti spune da.atunci e bine,daca spune nu incearca sa dai inapoi,adica ceva in genu: Hai, mah, ca glumeam...Intelegi?

Totusi sperr ca va spune dalaughing :X.Incearca altfel s-ar putea sa-l pierzi sau sa se indragosteasca de altcineva.

| iuby a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui trebuie sa ii dai de inteles asta...fa-i cu ochiu, zambeste-i, pupa-l pe obraz cand va intalniti...si daca si el te place o sa-ti spuna el! tu incearca sa ii dai de inteles asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci te duci la el si il apostezi cu o vorba frumoasa ''Buna iubire'' si dupa rezolvi tu.