Daca tine cu adevarat la tine si sunteti acei prieteni care va pretindeti, va intelege.Pentru inceput ar trebuie sa-i intelegi dezamagirea.Este firesc sa nu exulte de bucuria ca i-ai refuzat o relatie sentimentala.Cu putina ingaduinta s-ar putea sa ramaneti acei,, apropiati,, de ieri.
Eu sunt baiat si trec prin aceiasi situatie ca si el. vreau totusi sa-ti spun ca el a fost un norocos, de mine si-a batut joc, ma amanat vreo 3 luni, eu tot am sperat, am interpretat gresit si sunt distrus acuma.credema,o sa-si revina, mai ales ca u nu iai gresit cu nimic.sar putea totusi sai ia ceva vreme dar in final va veti impaca.totusi u ar trebui sa-i spui ca tii la el ca prieten foarte mult si ca n-a fost sa fie.nu trebuie sa te dai la el, sai faci alte sperante.noroc si bine ca mai exista si fete ca tine
Am incercat sa vorbesc cu el, dar e incapatanat imi raspunde sec si rautacios nu vrea sa inteleaga...se pare ca nu mi-a fost prieten pentru ca prietenii raman prieteni, cei ce nu raman, nici n-au fost
Pai.presupun ca daca vorbeati aproape despre orice el si-a facut planuri de viitor cu tine. Poate ca el nu te vedea ca pe o prietena cand vorbeati, ci ca pe o iubita.Presupun ca vorbeati si despre chestii mai intime daca spui ca vorbeati aproape despre orice.Incearca sa vorbesti cu el despre chestii mai stupide.De exemplu:
-ce film ai vazut...
De-astea si poate ca el isi va da seama ca tu nu il accepti ca iubit, ci ca amic. Te pup. Sper sa iti fie de ajutor comentariul meu.Succes!:*
Nu, tu nu ai gresit cu nimic.
Ai facut bine ca ai fost sincera si i-ai spus de la inceput ca nu vrei decat prietenia lui. Acum el e probabil putin suparat din cauza refuzului tau dar fii fara griji, in curand va realiza ca a gresit suparandu-se pe tine si va veti impaca.
Daca va continua asa sa zicem, mai mult timp, du-te si vorbeste cu el, explica-i ca vreti sa fiti doar buni prieteni, si el te va intelege.
Succes:*