Nu il lasa sa te caute el, pentru ca baietii sunt orgoliosi..Si nu te va cauta. Incearca sa vorbiti pe tema asta. Niciodata nu este prea tarziua..Si pana la urma.Din greseli inveti.`! Si nu incerca sa imi spui ca pentru mine este usor, ca nu eu fac parte din acea poveste Pt ca si eu am facut la randu` meu..Si mi.am dat seama ca ar fi fost mai bine..Sa fac pasu` ala..Pt ca o sa ti.l ia alta`! Sper ca ti.am fost de ajutor`!
Cum zic si fetele de mai jos,nu astepta sa te caute el pentru ca pe langa ca suntem orgoliosi,lui ii e usor sa ii vina in minte ideea ca nu-ti mai place de el,sau nu te intereseaza,sau ai altceva mai bun de facut, orice sa il faca sa renunte la gandul ca o sa mai fie ceva intre voi, dar daca il inviti in oras, daca insisti o sa accepte mai usor posibilitatea sa fiti impreuna, pentru ca nu trebuie sa "sparga gheata" el.Sigur o sa iasa cu tine, pentru ca 1:A mai fost ceva intre voi si 2:Fara urma de exagerare, esti o scumpa.Cum faza ca dupa ce cunosti o fata, nu trebuie so suni 3 zile, ca sa nu pari disperat, e o aberatie, la fel e si ca fetele trebuie doar invitate in oras.Gandeste-te ca suntem in anii in care se fac EMISIUNI TV in care FETELE,imbracate in rochii de mireasa cer in casatorie Baietii,pe nepregatite, deci faptul ca o sa-l inviti tu nu e deloc anormal si sincer, e chiar mai placut, decat pentru voi, cand va invitam noi Suna-l :*