| DeCeArConta a întrebat:

Buna,TPU! Am si eu o problema in dragoste.A inceput asta vara cand mergeam la niste cursuri impreuna,iar cand se terminau ramaneam pana seara in oras (ne tineam de mana,glumeam, alea,alea).Era clar ca este o atractie,dar vedeam ca el nu vrea mai mult si am facut greseala sa fiu cu altul imediat ce s-au terminat cursurile, iar el a aflat si era foarte gelos.De curand am mers impreuna la o petrecere si cam jumate de petrecere am stat impreuna si am glumit.Cu ocazia asta am observat ca imi revin sentimentele, dar nu stiu daca ar vrea sa inceapa ceva cu mine dat fiind ca el era destul de suparat in vara.Ce sa fac? Sa il chem in oras? Sa il sun? Sau poate ar trebui sa il las sa ma caute el?:-ss

Multumesc! Paaa:*

Răspuns Câştigător
| GummitsaxXx a răspuns:

Nu il lasa sa te caute el, pentru ca baietii sunt orgoliosi..Si nu te va cauta. Incearca sa vorbiti pe tema asta.winking Niciodata nu este prea tarziua..Si pana la urma.Din greseli inveti.`! Si nu incerca sa imi spui ca pentru mine este usor, ca nu eu fac parte din acea povestewinking Pt ca si eu am facut la randu` meu..Si mi.am dat seama ca ar fi fost mai bine..Sa fac pasu` ala..Pt ca o sa ti.l ia alta`! Sper ca ti.am fost de ajutor`! tongue

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Cum zic si fetele de mai jos,nu astepta sa te caute el pentru ca pe langa ca suntem orgoliosi,lui ii e usor sa ii vina in minte ideea ca nu-ti mai place de el,sau nu te intereseaza,sau ai altceva mai bun de facut, orice sa il faca sa renunte la gandul ca o sa mai fie ceva intre voi, dar daca il inviti in oras, daca insisti o sa accepte mai usor posibilitatea sa fiti impreuna, pentru ca nu trebuie sa "sparga gheata" el.Sigur o sa iasa cu tine, pentru ca 1:A mai fost ceva intre voi si 2:Fara urma de exagerare, esti o scumpa.Cum faza ca dupa ce cunosti o fata, nu trebuie so suni 3 zile, ca sa nu pari disperat, e o aberatie, la fel e si ca fetele trebuie doar invitate in oras.Gandeste-te ca suntem in anii in care se fac EMISIUNI TV in care FETELE,imbracate in rochii de mireasa cer in casatorie Baietii,pe nepregatite, deci faptul ca o sa-l inviti tu nu e deloc anormal si sincer, e chiar mai placut, decat pentru voi, cand va invitam noi tongue Suna-l :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa tu primul pas.Mai bine iti pierzi orgoliul, decat persoana iubita kiss!

| alexclaudiu2003 a răspuns:

El acum vrea sa se razbune, ai grija